Seminte BIO pentru germeni

Seminte BIO pentru germeni

Venim in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de seminte de legume, cereale netratate din care puteti obtine cu usurinta germeni bogati in substante biologic active (antioxidanti, vitamine, macro- si microelemente)!


In obtinerea de germeni un pas important este alegerea semintelor care se pun la incoltit. Semintele din oferta noastra provin din recolte ecologice, nu sunt tratate cu substante chimice astfel reprezinta o sursa sigura pentru obtinerea germenilor. In obtinerea germenilor nu utilizati niciodata alte seminte decat cele destinate special acestui scop, deoarece majoritatea semintelor de legume, cereale de pe piata sunt tratate cu diferite pesticide in scopul protejarii semintelor de daunatori si asigurarii unei recolte mai bogate. 

Cum obtineti germenii din Seminte BIO pentru germeni?

- procedura este foarta simpla, presupune respectarea anumitori pasi:

Cum obtinem germenii?

Germenii- surse unice de vitamine, minerale

Germenii astfel obtinuti se consuma crud in salate, pe sandvisuri si reprezinta o sursa foarte bogata de vitamine (A, B, D, E, K), minerale (fosfor, calciu, magneziu, zinc etc.), fibre, proteine, enzime iar concentratia acestor componente biologic active poate fi si de 100 ori mai mare decat in plantele mature de cereale si legume. 

Faceti acum primul pas pentru un stil de viata sanatos, comandati Seminte Bio pentru germeni si consumati zilnic germeni proaspati obtinuti la Dumneavoastra acasa!

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 10

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 10

Pagină
pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.