Seminte salata

Seminte salata

Seminte salata

Gama noastra de seminte salata cuprinde soiuri de salata cu capatana si salata pentru frunze.

Salata poate fi culivata ca si cultura secundara, printe randuri de usturoi, ceapa, morcovi sau alte legume cu crestere lenta. Astfel putem sa ne folosim la maximum de spatiul din gradina.

Nici o salata de legume fara salata verde! Daca doriti sa aveti salata de-a lungul lunior de vara, atunci semanati seminte salata la interval de 2 saptamani, din martie pana in iulie. Astfel, veti avea o recolta continua peste vara.

Pentru a avea o recolta de salata extratimpurie sunt necesare soiuri de seminte salata cu semanare din toamna, de exemplu salata Safir.

Va recomandam sa experimentati si cultivarea salatei in interior/pe terasa, in ghivece/vase mai mari. Asa puteti avea frunze proaspete si gustoase chiar la indemana, ex.Baby Lea Trio.

Salata este o leguma populara pentru frunzele ei gustoase in salate, sandwichuri dar si pentru usurinta cu care se cultiva.

O varianta practica pentru semanarea semintelor de salata o reprezinta banda de seminte salata si semintele drajate. Dupa rasarirea plantelor lucrarea raritului nu va mai fi necesara.

Prezenta in oferta noastra, salata creata rosie este fina si crocanta. Va mai oferim soiul de seminte salata cu capatana Iceberg-Great Lakes- productiva, ideala in salate .

Oferta noastra cuprinde o gama diversificata de soiuri de salata sanatoasa si gustoasa. Nu trebuie decat sa va decideti in functie de preferinte si gusturi soiul preferat de seminte salata!

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 24

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 24

Pagină
pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.