Seminte dovlecel/dovleac

Seminte dovlecel/dovleac

Seminte dovlecel/dovleac

Dovlecelul si dovleacul sunt legume folosite frecvent in bucatarie, bogate in potasiu si mangan, vitamina A si C, consumul lor aducand un plus de sanatate organismului nostru. Sunt rude cu castravetele si pepenele galben/verde. Coaja si semintele sunt comestibile, iar miezul este alb verzui/alb galbui, carnos. Fructele se recolteaza cat sunt tinere, fiind mai gustosi si cu mai putine seminte.

Oferta noastra de seminte dovlecel/dovleac cuprinde soiuri diferite, cu destinatie diferita→ consum proaspat, furaj pentru animale, scop ornamental, astfel incat sa corespunda cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Dintre soiurile pe care vi le punem la dispozitie sunt seminte dovlecel tip Zucchini- dezvolta dovlecei lungi si subtiri de culori diferite, cu aspect comercial deosebit; seminte dovlecel fara vrej- se preteaza pentru culturile succesive; seminte dovlecel tip Patison- dovlecel sub forma de stea turtita, cu pulpa fina; seminte dovlecel Laskatok- dupa fierbere dovlecelul se desface in fasii tip spaghetti; seminte dovleac Olinka- din semintele lui se obtine ulei de dovleac; seminte dovleac de copt - foarte buni in supe si piureuri sau retete de prajituri, bogati in zahar si substanta uscata.

Conditiile pentru infiintarea unei culturi cu seminte dovelcel/dovleac sunt asemanatoare cu cele ale castravetelui: au nevoie de lumina, teren curatat de buruieni, umiditate constanta, prin udari repetate.

Dovlecelul si dovleacul nu sunt culturi greu de intretinut si pe deasupra asigura recolte bogate. Alege acum soiul care corespunde nevoilor tale de seminte dovlecel/dovleac!

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 45

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 45

pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.