Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte profesionale castraveti

Seminte profesionale castraveti

Seminte de castraveti, profesionale, hibrid

Semintele profesionale de castraveti ofera o productie mai mare (cu flori predominant femele, sau 100% femele - partenocarpici) si au rezistenta la boli. Castravetele este o leguma pretentioasa si de aceea se preteaza in spatii protejate. 

  • → Temperatura: Semintele de castraveti germineaza numai la temperaturi de peste 15-16 grade C. Zonele in care se obtin recolte mari de castraveti sunt cele in care temperatura medie in 24 de ore depaseste 15 grade C pe intreaga perioada de vegetatie. Daca temperatura este de 12-13 grade C timp indelungat, plantele mor, iar daca depaseste 35 grade C, cresterea se opreste.
  • → Lumina: Castravetii sunt plante de zi scurta (lumina timp de 12 ore), dar lumina trebuie sa fie intensa. O lumina insuficienta duce la alungirea plantelor iar capacitatea de fructificare se reduce. Sunt sensibili la curentii de aer rece.
  • → Solul trebuie sa fie reavan, usor, afanat, permeabil, bogat in humus, cu pH neutru sau slab acid (6,5-7,5), luto-nisipos. Nu-i plac solurile nisipoase si cele lutoase. 
  • → Umiditate: Castravetii au nevoie de multa apa: umiditate de 70-80% in sol si 85-95 % in aer. In conditii de seceta (cauzata fie de lipsa apei fie de prezenta apei la temperaturi sub 10 grade C) apar un numar mai mare de flori mascule iar castravetii se deformeaza.
  • → Fertilizantii trebuie sa fie usor de asimilat. Prefera ingrasamintele organice (gunoi de grajd) iar dintre cele minerale trebuie excluse cele cu clor si cele calcaroase. Castravetii sunt foarte sensibili la concentratiile ridicate de fertilizanti. Ca si culturi premergatoare se recomanda lucerna, leguminoasele, cartofii, tomatele, ardeii, varza. 

Articole 1 pina la 9 din 18 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 18 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.