Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte castraveti

Seminte castraveti

Seminte castraveti

Castravetii sunt plante termofile, iubitoare de soare is caldura.

Pentru a se dezvolta optim este necesar sa respectam/efectuam urmatoarele conditii/lucrari de intretinere precum→zona de semanare ferita de vant, insorita →solul trebuie sa fie permeabil si fertil irigari regulatesustinerea plantelor cu spalieri sau plasa.

Soiurile puse la dispozitie sunt destinate gradinilor mici, de familie (seminte legume hobby). Gasiti in oferta soiuri de seminte castraveti cornichon= se preteaza pentru conservare, murare, industrializare, seminte castraveti semilungi si lungi= se preteaza pentru consumul proaspat, in salate. Acestia se pot cultiva in camp sau fortat in spatii protejate- sere si solarii, ex seminte castraveti Marketmore sau Saturn F1.

Dintre soiurile de seminte castraveti putem aminti cateva, deosebite prin caracteristicile lor: Sensation= castraveti semilungi care se preteaza la congelare; Ornello F1= soi hibrid, cornichon, cu pulpa crocanta, se preteaza pentru conservare; Saturn F1= castraveti lungi, ideali in consumul proaspat.

 Fie ca doresti sa consumi in stare proaspata, fie ca vrei sa pui la borcan pentru iarna, magazinul nostru iti ofera o gama diversificata de seminte castraveti.

Articole 1 pina la 9 din 24 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 24 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.