Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte BIO pentru germeni

Seminte BIO pentru germeni

Venim in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de seminte de legume, cereale netratate din care puteti obtine cu usurinta germeni bogati in substante biologic active (antioxidanti, vitamine, macro- si microelemente)!

In obtinerea de germeni un pas important este alegerea semintelor care se pun la incoltit. Semintele din oferta noastra provin din recolte ecologice, nu sunt tratate cu substante chimice astfel reprezinta o sursa sigura pentru obtinerea germenilor. In obtinerea germenilor nu utilizati niciodata alte seminte decat cele destinate special acestui scop, deoarece majoritatea semintelor de legume, cereale de pe piata sunt tratate cu diferite pesticide in scopul protejarii semintelor de daunatori si asigurarii unei recolte mai bogate. 

Germenii astfel obtinuti se consuma crud in salate, pe sandvisuri si reprezinta o sursa foarte bogata de vitamine (A, B, D, E, K), minerale (fosfor, calciu, magneziu, zinc etc.), fibre, proteine, enzime iar concentratia acestor componente biologic active poate fi si de 100 ori mai mare decat in plantele mature de cereale si legume. 

Articole 1 pina la 9 din 10 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 10 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.