Seminte Gazon Regenerare Turbo Wolf-Garten 2kg

Seminte Gazon Regenerare Turbo Wolf-Garten 2kg – amestec de iarba de inalta calitate, destinat pentru regenerarea gazonului si al golurilor ce pot aparea in acesta. Utilizati acest produs pentru a obtine o peluza uniforma si aspectuoasa.

180.28  197

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Gazon Regenerare Turbo Wolf-Garten 2kgamestec de iarba de inalta calitate, destinat pentru regenerarea gazonului si al golurilor ce pot aparea in acesta. Utilizati acest produs pentru a obtine o peluza uniforma si aspectuoasa.

 

Caracteristici Seminte Gazon Regenerare Turbo Wolf-Garten 2kg

Cutia cu Seminte Gazon Regenerare Turbo contine un mix de iarba, care germineaza cu 30% mai rapid, comparativ cu alte seminte inferioare calitativ.

Acest amestec este recomandat la repararea golurilor din peluza, deoarece iarba va creste robusta si deasa in locurile respective. Poate fi utilizat indiferent de tipul gazonului dumneavoastra.

Datorita timpului redus in care germineaza semintele, amestecul este ideal si la regenerarea intregului gazon.

Fiind seminte de inalta performanta, numarul celor care germineaza este cu aproximativ 20% mai mare decat in cazul altor tipuri de ierburi!

Semintele de Gazon Regenerare Turbo se utilizeaza incepand cu sfarsitul lunii aprilie / prima parte a lunii mai si pana la final de septembrie.

Instructiunile imprimate pe partea laterala a cutiei indica modul de utilizarea al acesteia pentru semanarea amestecului de iarba.

Specificatii

Producator Wolf Garten
Destinatie Curte, Spatii verzi
Utilizare Gazon
Ambalaj cutie 2kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie