Seminte Gazon Premium soare si umbra Wolf-Garten 1kg

Seminte Gazon Premium soare si umbra Wolf-Garten 1kg – amestec de iarba pentru gazon rezistent, dens si tolerant la umbra. Utilizati aceste seminte de calitate superioara la obtinerea unui gazon verde intens, lipsit de buruieni.

134.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Gazon Premium soare si umbra Wolf-Garten 1kgamestec de iarba pentru gazon rezistent, dens si tolerant la umbra. Utilizati aceste seminte de calitate superioara pentru obtinerea unui gazon verde intens, lipsit de buruieni.

 

Caracteristici Seminte Gazon Premium soare si umbra Wolf-Garten 1kg

Pachetul Seminte Gazon Premium soare si umbra este recomandat celor dornici de a obtine un gazon cu aspect placut, mereu verde, care tolereaza cu succes si zonele umbrite. Acest fapt se datoreaza semintelor de poa supina din compozitia amestecului, deoarece este singurul tip de iarba ce se dezvolta in conditii de umbra permanenta.

Semanarea se poate face incepand din luna aprilie si pana in octombrie. Totusi, recomandarea specialistilor este ca semintele sa fie utilizate in perioada mai – septembrie, cand temperaturile sunt comparativ mai mari.

1kg de seminte din acest amestec de calitate superioara acopera o suprafata de 50m2, iar gazonul obtinut are o densitate de aproximativ 100.000 de fire per m2.

Fata de alte seminte de iarba existente pe piata, Semintele Gazon Premium soare si umbra germineaza cu 30% mai repede, iar firele de iarba sunt robuste, rezistente.

Fertilizarea gazonului se realizeaza de 4 ori intr-un an, iar cositul se face saptamanal.

Cutia in care sunt ambalate semintele poate fi utilizata la semanarea amestecului de gazon, urmand instructiunile inscriptionate pe partea laterala a pachetului.   

Specificatii

Producator seminte Wolf Garten
Destinatie Curte, Spatii verzi
Utilizare Gazon
Ambalaj Cutie 1 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie