Seminte Conopida Santamaria F1

Seminte Conopida Santamaria F1- Conopidă semitimpurie, rezistenta la boli, seceta si brunificare, cu autoinvelire foarte buna.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Conopida Santamaria F1- hibird adaptat pentru culturi incepand din primavara pana toamna tarziu. Are o rezistenta termica unica, putand fi planificat si pentru cultura de vara. 

Caracteristici seminte Conopida Santamaria F1

Plantarea semintelor de conopida se poate face incepand cu luna martie, pana la sfarsitul lunii iulie. Conopida Santamaria este recomandata pentru consumul in stare proaspata, procesare si industrializare dar si depozitare. Are frunze late, care acopera perfect inflorescenta. Este alba, compacta, nu se invineteste, suporta bine transportul si nu este sensibila la deteriorare/brunificare si la formarea perisorilor pe capatana. Nu este sensibila la necrozarea marginilor frunzelor (deficit de calciu) pe timpul lunilor calduroase de vara.

Conopida Santamaria are o calitate excelenta, chiar in conditii de clima extreme. Este soiul favorit al firmei Rijk Zwaan. Nu este sensibil la boli. Are toleranta foarte buna la seceta.

La 40-45 zile de la plantarea rasadurilor de seminte trebuie asigurata o temperatura de 16-18 grade, minimum 5 ore pe zi, prin irigare prin aspersie, pentru vernalizarea plantelor

Greutatea capatanii: 1,8-2,5 kg.

Perioada de vegetatie este 75-85 zile.

Densitate: 28 000-30 000 seminte/ha, cu schema de plantare 60cm X 50cm sau 60cm X 60cm.

Specificatii

Producator Rijk Zwaan - Olanda
Destinatie Conservare, Consum in stare proaspata, Industrializare, Pastrare
Sistem de cultura Camp
Perioada de recoltare Primavara, Toamna, Vara
Forma rotunda
Interval maturitate (zile) 75 - 85
Greutate (kg) 1,8 - 2,5
Cantitate 1.000 sem., 2.500 sem.

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie