Bulbi Hippeastrum Amaryllis

Bulbi Hippeastrum Amaryllis

In fiecare toamna, se cumpara sute de mii de bulbi de Hippeastrum Amaryllis. Chiar si cei mai nepriceputi cultivatori pot sa planteze acest soi de bulbi de toamna. Efortul depus este minim.

Hippeastrum Amaryllis se remarca prin florile mari, care orneaza interioarele in mod deosebit. Cu cat este mai mare bulbul, cu atat se vor dezvolta mai multe flori. Sunt atragatori in orice sezon.

Putem planta bulbi de hippeastrum amaryllis in interior, in ghivece sau vase mari. Au nevoie de spatiu pentru o dezvoltare optima. Vor inflorii dupa ce au fost tinuti intr-un spatiu racoros si intunecos, ferit de inghet, pentru aproximativ 2 luni, timp in care nu li s-a aplicat fertilizanti sau apa.

Unii bulbi de hippeasturm amaryllis vor inflorii chiar mai devreme. Dupa cele 2 luni de hibernare, ghivecele cu bulbi de hippeastrum amaryllis sunt scoase la lumina, aduse in spatii cu temperturi ridicate. Se vor uda regulat astfle incat sa fie favorizata aparitia frunzelor si incoltirea bulbilor. Pamantul trebuie sa aiba umiditate moderata. Atentie! Apa in exces va cauza putrezirea bulbului si a radacinii.

Recomandam ca odata dezvoltata planta, sa se aplice fertilizanti, complex de fosfor, potasiu si azot, o data la 2-3 saptamani. Ghiveciul trebuie tinut in interior pe sezonul de iarna, la temperaturi mai ridicate. Are nevoie de lumina si caldura, dar nu sub razele directe ale soarelui. Dupa ofilire nu taiati tulpinile si frunzele…prin acestea inca se mai trimit elemente nutritive bulbului. Lasati sa se ofileasca si pe urma le indepartati.

Hippeastrum Amaryllis este deosebita prin producerea unor flori spectaculoase si incantatoare, intr-o perioada in care afara totul este inghetat.

Asigura-ti decorul pentru sarbatorile de Craciun si planteaza din timp bulbi de Hippeastrum Amaryllis!

 

 

 

Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

pe pagină
Setați descendent
 1. Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Roz 1 buc
  Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Roz 1buc
  Preț special 16,80 RON Preț standard 21,00 RON
 2. Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Alb 1 buc
  Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Alb 1buc
  Preț special 16,80 RON Preț standard 21,00 RON
 3. Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Rosii
  Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Rosii 1buc
  Preț special 16,80 RON Preț standard 21,00 RON
 4. Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Orange 1buc
  Bulbi de flori Hippeastrum Amaryllis Orange 1buc
  Preț special 16,80 RON Preț standard 21,00 RON
Vizualizare ca Grilă Listă

5 Articole

pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.