Semanatoare automata 21 cm GF-1936

Semanatoare automata 21cm GF-1936 – dispozitiv usor de utilizat la semanarea de precizie a oricaror tipuri de seminte. Se adapteaza la nevoile agricultorului in ceea ce priveste terenul agricol, distanta dintre seminte si adancimea la care acestea trebuie sa fie situate in sol.

519

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Semanatoare automata 21 cm GF-1936 dispozitiv usor de utilizat la semanarea de precizie a oricaror tipuri de seminte. Se adapteaza la nevoile agricultorului in ceea ce priveste terenul agricol, distanta dintre seminte si adancimea la care acestea trebuie sa fie situate in sol.

Caracteristici Semanatoare automata 21 cm GF-1936

  • este usor de adaptat la tipul terenului agricol (campie, deal, munte)
  • modul de utilizare al semanatoarei este convenabil si simplu
  • prin folosirea acestui dispozitiv se reduce timpul necesar semanarii
  • asigura un semanat de precizie
  • semanatoarea automata poate fi utilizata la orice tip de seminte, fie acestea de legume sau cereale
  • se poate ajusta si in functie de marimea bobului/semintei
  • este posibila reglarea adancimii de semanare si distanta dintre gurile de evacuare a semintelor in functie de nevoia agricultorului. Aceste distante se schimba odata cu numarul gurilor de evacuare astfel: 21 cm intre 8 sau 7 guri, 24.7 cm intre 6 guri si 29,3 cm intre 5 guri
  • semanatoarea este realizata din materiale de calitate superioara, durabile si puternice

 

Instructiuni de utilizare Semanatoare automata 21 cm GF-1936

Prin maner se realizeaza conexiunea dintre toate componentele semanatoarei. In recipientul din partea superioara a uneltei se aseaza semintele. Semanatoarea automata GF-1936 trebuie mentinuta ferm intr-o pozitie paralela cu solul, pe intreaga durata a procesului de semanare.

Inainte de utilizare, este recomandat sa cititi cu atentie instructiunile si sa testati functionalitatea semanatoarei. Pentru a nu aparea probleme in timpul procesului de semanare, trebuie sa va asigurati ca tineti manerul intr-un mod corespunzator si ca viteza de semanare nu este prea mare sau mica. Este exclusa tragerea dispozitivului in sens opus semanarii. Este indicat sa curatati semanatoarea si sa o pastrati intr-un loc uscat pana la urmatoarea utilizare. 

Specificatii

Producator Micul Fermier

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie