Repelent olfactiv pentru reptile 1L

Repelent olfactiv pentru reptile 1L – produs granular, destinat indepartaii reptilelor din perimetrele exterioare. Datorita extractului de esente aromatice pe care il contin, granulele alunga cu mirosul lor toate reptilele din zona in care se aplica tratamentul. 

55

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Repelent olfactiv pentru reptile 1Lprodus granular, destinat indepartaii reptilelor din perimetrele exterioare. Datorita extractului de esente aromatice pe care il contin, granulele alunga cu mirosul lor toate reptilele din zona in care se aplica tratamentul. 

 

Caracteristici Repelent olfactiv pentru reptile 1L

Repelentul olfactiv pentru reptile reprezinta solutia ideala de a indeparta reptilele din gospodaria, gradina, peluza dumneavoastra, fara a dauna mediului sau animalelor.

Acest produs nu elimina reptilele, ci le tine la distanta de primetrul tratat, pentru a preveni infestarile.

Repelentul olfactiv pentru reptile contine extracte naturale din esente aromatice si materiale argiloase inerte.

Doze de aplicare: de-a lungul traseului frecventat de catre reptile se presara cate un capac dozator cu granule pentru fiecare metru patrat. Pana la disparitia infestarii se aplica saptamanal cate o doza. Este necesara reaplicarea tratamentului in caz de ploi sau irigatii in cantitati semnificative.

 

Avertizari in legatura cu Repelentul olfactiv pentru reptile 1L

Nu este recomandat sa folositi acest produs in alte scopuri decat cel prezentat. Ambalajul trebuie tinut intr-un loc racoros si uscat, departe de alimente, copii si animale. Se evita contactul cu ochii si membranele mucoase, pentru a preveni aparitia reactilor adverse.

Specificatii

Producator pesticide Vebi
Ambalaj produs flacon 1 L
Substanta activa esente aromatice active, materiale argiloase inerte
Utilizare Igiena publica
Daunatori combatuti reptile

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie