Repelent olfactiv pentru cartita 1L

Repelent olfactiv pentru cartita 1L – granule cu extract de usturoi, care indeparteaza cartitele din gradinile si de pe pajistile dumneavoastra. Actioneaza non-invaziv asupra cartitelor, ele fiind alungate de mirosul puternic al acestui produs.

50

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Repelent olfactiv pentru cartita 1Lgranule cu extract de usturoi, care indeparteaza cartitele din gradinile si de pe pajistile dumneavoastra. Actioneaza non-invaziv asupra cartitelor, ele fiind alungate de mirosul puternic al acestui produs.

 

Caracteristici Repelent olfactiv pentru cartita 1L

Repelentul olfactiv pentru cartita este un produs granular, destinat alungarii cartitelor de pe pajisti si gradini.

Granulele au in compozitia lor extract de usturoi, esente de origine naturala si diverse materiale argiloase inerte. Deoarece cartitele au simtul mirosului foarte bine dezvoltat, acest repelent de tip TP19 le indeparteaza fara sa aiba o actiune invaziva asupra lor.

Repelentul olfactiv pentru cartita se utilizeaza incepand cu luna februarie si pana in luna noiembrie. O aplicare a produsului actioneaza pe o durata de 2-3 saptamani. Eficienta tratamentului scade in cazul irigatiilor sau al ploilor abundente si este necesara aplicarea unei doze noi.

Doze de aplicare repelent olfactiv pentru cartita: pe un metru patrat de gradina sau pajiste se presara 2 capace dozator cu granule; daca se aplica produsul direct in galeriile cartitelor, sunt necesare 4-5 asemenea capace.

 

Avertizari referitoare la Repelentul olfactiv pentru cartita 1L

Acest produs trebuie utilizat numai in scopul indicat. Se pastreaza in ambalajul original, ferit de copii sau animale. Daca pulberea intra in contact cu ochii sau caile respiratorii, este recomandata consultarea de catre un medic specialist.    

 

Specificatii

Producator pesticide Vebi
Ambalaj produs flacon 1 L
Substanta activa esente naturale, extract de usturoi, materiale argiloase inerte
Utilizare Igiena publica
Daunatori combatuti Cartite

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie