Pulverizator electric cu acumulator

Pulverizator electric cu acumulator - pompa de stropit rapida si silentioasa, cu care veti termina munca de 3-4 ori mai repede decat cu o pompa manuala

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Pulverizator electric cu acumulator - pompa de stropit rapida si silentioasa, cu care veti termina munca de 3-4 ori mai repede decat cu o pompa manuala

Aparat de stropit eficient pentru lucrari agricole de stropit si pentru deratizare. Are o autonomie de 9 ore timp in care poate fi imprastiata o cantitate de 400-480 kg, dupa o incarcare prealabila cu un consum de curent de cca 3 Kw/h. 

Avantajele Pulverizatorului electric cu acumulatori

Componentele pulverizatorului electric cu acumulatori sunt : corpul, baza, bateria, o mini-pompa, încărcător, sistem de stropit (tuburi de cauciuc, întrerupător, tija de stropit, duza), o banda, role etc. 

1. Structura ergonomica imita spatele uman pentru a asigura o utilizare confortabila

2. Mini-pompa este usoara, are presiune mare si o durata lunga de functionare. Siguranţa este actionata automat cand se atinge limita de presiune.

3. Duza este prevazuta cu o sita cu protectie tripla impotriva impuritatilor. Sita se demonteaza pentru a asigura o curatare usoara

4. Alarma de avertizare in cazul in care tensiunea bateriei scade sub 10,5V, pentru a proteja bateria. Sursa de alimentare din pachet poate fi folosita pe langa o sursa suplimentara de 12 V.

5. Incarcatorul are 2 sectiuni de incarcare: curent constant / voltaj constant. In cazul unui scurt circuit / voltaj prea mare sau inversarea polaritatii, încărcătorul se va opri. Incaractorul este prevăzut cu un led ce indica : culoarea roşie cand se incarca si culoarea verde atunci cand incarcarea este completa sau in stand-by.

Caracteristici Pulverizator electric cu acumulatori

  • - Tip rucsac
  • - Dimensiuni: 38 x 20 x 51.5 cm
  • - Greutate: 7.4 kg
  • - Capacitate: 16L
  • - Pompa: mini pompa cu diafragma
  • - Baterie: 12V/10Ah (etansata)
  • - Presiunea max. : 0,4-0,45 Mpa 
  • - încărcător: Input AC100-240, Ouput DC12V 2A
 
Tipul duzei  Presiune Mpa                     Debit                          
Duza tip spray 0.29-0.32 0.7-0.8
Duza tip spray conic 0.16-0.17 1.2-1.3
Duza reglabila cu 4 orificii               0.27-0.28 08-0.85

 

 

Specificatii

Producator RPC
Volum rezervor (l/gal) 16
Presiunea de lucru (bar) 2, 3, 4

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie