Bag in Box - ambalare suc, vin

Metoda de ambalare Bag in Box (BIB) este o metoda moderna de ambalare aplicabila la: sucuri de fructe, suc de rosii, vinuri, uleiuri, lapte, apa sau orice alt tip de lichid, ce permite depozitarea in siguranta, extinderea perioadei de valabilitate a produselor, mentinerea caracteristicilor organoleptice ale lichidelor un timp mai indelungat  Lichidele se pasteurizate (incalzite la max. 80⁰C) si se ambaleaza in pungi multifilm confectionate din material plastic cu proprietati specifice.

Expresia Bag in Box se traduce ca si “Punga in Cutie”, ceea ce presupune ambalarea lichidelor in pungi si introducerea ulterioara a pungilor in cutii pentru a usura manipularea si transportul.

Avantajele ambalarii Bag in Box: produs 100% natural: mentinerea calitatilor nutritionale si pastrarea lichidelor un timp indelungat fara conservanti si aditivi (min 6 luni, pana la 12-24 luni). Depozitarea, manipularea si transportul mai usor al produselor fata de ambalajele conventionale (sticla, plastic, cutii metalice etc.). Economie de spatiu si bani. Ssiguranta crescuta a lichidelor ambalate prin inchiderea etansa. Cresterea perioadei de valabilitate, extinderea perioadei de consum a lichidelor - pungile odata desfacute mentin calitatile lichidelor pana la 6-8 saptamani. Metoda usoara, accesibila pentru oricine, nu necesita echipamente speciale, putand fi utilizata cu succes si acasa 

 

4 de produse

Sortează după: