PASTA PLUS/FORTE FLUO 150g

PASTA PLUS/FORTE FLUO  este o momeala gata pregatita, in pliculete de 15g/doza, care combate soarecii de casa si sobolanii si totodata poate fi folosita in controlul infestarii cu rozatoare, in interiorul si in jurul cladirilor.

9.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici PASTA PLUS/FORTE FLUO 

PASTA PLUS/FORTE FLUO  este o otrava, ce se prezinta sub forma de pasta in plicuri de 15 grame pentru o singura doza. Se utilizeaza impotriva soarecelui de casa si a sobolanului cenusiu.

Momeala contine un ingredient activ nou, brodifacoum, care actioneaza dupa o singura ingerare, moartea  rozatoarelor producandu-se dupa 3-5 zile.  Poate fi usor detectata de rozatoare, datorita pigmentului fluorescent, chiar daca lumina e slaba.

Rata de aplicare si frecventa pentru Pasta raticida Fluo-NP:

♦pentru infestari cu soareci se utilizeaza pliculete de momeala de pana la 50g. Pliculetele se plaseaza la 5m distanta sau 2m daca zona este puternic infestata.

♦pentru infestari cu sobolani se utilizeaza pliculetele de momeala de pana la 90g. Pliculetele se plaseaza la 10m distanta, reducand la 5m daca zoan e puternic infestata.

 Inspectati zona zilnic sau la cateva zile si eliminati rozatoarele moarte.

Cand produsul este folosit in zonele publice folositi marcaje corespunzatoare  si anunturi care sa indice perioada de tratament!

 Zero rozatoare cu Pasta raticida Fluo-NP!

Specificatii

Producator pesticide Zapi SpA Italia
Ambalaj produs plic 150 g
Substanta activa Brodifacoum
Utilizare Igiena publica
Daunatori combatuti Soarece de casa, Sobolan

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie