Pachet Bag in Box - ambalare vin, sucuri naturale, lapte

Pachet Bag in Box - fomat din Pungi BIB si Cutii BIB, reprezinta o alternativa inovativa de ambalare a vinurilor, sucurilor naturale, laptelui, apei etc. Fara adaugare de conservanti, permite pastrarea calitatii lichidelor timp indelungat si dupa deschidere. Lichide sanatoase la indemana tuturor! Merita sa-l incercati! 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Pachet Bag in Box - ambalare vin, sucuri naturale, lapte:

Tendinta de a consuma produse cat mai naturale este din ce in ce mai importanta pentru consumatori. Calitatea alimentelor, lichidelor este influentata si de metodele de ambalare, de conservare a acestora. Degeaba pornim de la produse bio sau produse cu calitati nutritionale ridicate, daca metoda de conservare folosita nu este potrivita; acestea se pot contamina sau se degradeaza rapid in timp. Totodata si aditivii folositi pentru mentinerea calitatii produselor: conservanti, stabilizatori etc. au un impact negativ asupra sanatatii. 

Metoda Bag in Box (BIB) este o alegere ideala pentru a pastra cat mai natural produsele ca vinul, sucurile naturale (mere, pere, rosii, morcovi etc.) si pe timpul iernii. Conservarea nu necesita niciun aditiv, se bazeaza pe pasteurizarea lichidelor (incalzire la aprox. 60-70ºC , 20-30 minute) urmata de umplerea pungilor Bag in Box cu lichidul cald, introducerea pungilor in cutii Bag in Box si stocarea lor!

Un alt avantaj al acestei metode este extinderea perioadei de valabilitate a lichidelor, inchiderea etansa a pungilor Bag in Box previne contactul lichidelor cu oxigenul din aer si astfel si deteriorarea produsului. Lichidele isi mentin proprietatile nutritive si aroma pentru mai mult timp. Se pastreaza in siguranta, in cutii si pungi BIB sigilate, un intreval de 6-12 luni, iar dupa deschidere isi mentin calitatile timp de 4-8 saptamani.

Pachetul Bag in Box, pe langa designul atractiv va permite depozitarea si manevrarea mai usoara a vinurilor, sucurilor de fructe si legume, laptelui etc. Pungile sunt prevazute cu cate un robinet care va ajuta in dozarea lichidelor!

Mentinerea calitatii lichidelor un timp indelungat, conservarea fara adaos de aditivi, manevrare usoara a lichidelor, savoarea aromelor naturale ale fructelor, legumelor pe timpul iernii -  toate aceste avantaje sunt asigurate de Pachetul Bag in Box - ambalare vin, sucur naturale, lapte. Tineti pasul cu metodele moderne de ambalare, comandati Pachetul Bag in Box si consumati lichide sanatoase!

Specificatii

Producator Smurfit Kappa Irlanda
Producator Smurfit Kappa Irlanda

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie