Nematocid Tervigo impotriva viermilor din sol (100ml, 1L)

Nematocid Tervigo impotriva viermilor din sol - combate nematozii din culturile de ardei, vinete, tomate, castraveti, dovlecei, fasole, pepeni, dovleac. Actiune de contact, rapida si de durata.

 
Cumpără în rate?

Mai multe informații

Nematocid Tervigo impotriva viermilor din sol - combate nematozii din culturile de ardei, vinete, tomate, castraveti, dovlecei, fasole, pepeni, dovleac. Actiune de contact, rapida si de durata.

Cum actioneaza Nematocidul Tervigo impotriva viermilor din sol

Nematocid Tervigo impotriva viermilor din sol contine abamectin care actioneaza prin blocarea sistemului nervos al viermilor. Datorita eficientei ei aceasta substanta activa este utilizata pe larg in industria farmaceutica si veterinara.

Avantajele Nematocidului Tervigo impotriva viermilor din sol

- Doza mica de aplicare, doar 5L/ha. Spre deosebire de alte nematocide, Tervigo contine chelati de fier, care contribuie la o mai buna fixare in sol. Aceasta proprietate face ca eficienta Tervigo sa fie net superioara altor produse pe baza de abamectin si sa fie nevoie de o doza foarte mica pentru a obtine rezultate deosebite. 

- Productii mai mari la hectar. Tervigo nu numai ca apara radacinile, dar formularea pe baza de chelati de fier revigoreaza culturile si in final se obtine o recolta mai mare.

- Culturi sanatoase chiar din ziua aplicarii. Deoarece Tervigo se localizeaza si actioneaza la radacina, fructele pot fi recoltate si consumate imediat, fara nicio restrictie, necesitand 0 zile timp de pauza pana la recoltare.

Cum se aplica Nematocidul Tervigo impotriva viermilor din sol

→ ardei, vinete, tomate, castraveti, dovlecei, fasole, pepeni, dovleac in sere si solarii, in doza este de 5L/ha

Se aplica prin irigare, irigare prin picurare de mai multe ori in timpul unui ciclu de cultura.

Prima data se aplica preventiv, imediat dupa plantare, in max. 5 zile. Se repeta la 10-14 zile in functie de presiunea de infestare, fara a se depasi numarul maxim de tratamente permise, care este:

- 6 la tomate 
- 4 la ardei, vinete, castraveti, dovlecei, fasole, pepeni, dovleac

Substanta activa este abamectin 20g/L

 

Specificatii

Plante tratate Ardei, Castraveti, Dovlecei, Fasole, Legume, Pepeni, Tomate, Vinete
Producator Syngenta
Substanta activa Abamectin
Ambalaj Flacon 1 L, Flacon 100 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie