Motosapa Rotakt ROG135E , 9.0 CP , Diesel

Motosapa profesionala din gama Rotakt cu motor puternic de 9.0 CP in 4 timpi pe motorina. Pornire automata la cheie. Latime mare de lucru pana la 1.35 m. Cutie de viteze 2+1 cu priza de putere. Transmisie prin pinioane in baie ulei. Reductor din fonta. Cu roti mari de cauciuc, freze detasabile cu 5 tronsoane si far luminos. Posibilitate atasare dispozitiv cosire.

4485  4843

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Motosapa Rotakt ROG135E , 9.0 CP , Diesel  

Descrierea produsului:

Motosapa Rotakt ROG135E se incadreaza in gama profesionala a motosapelor din oferta noastra, dispunand de un motor puternic si eficient de 9.0 CP pe motorina in 4 timpi. Acest model vine echipat cu o cutie de viteze cu priza de putere, putandu-se atasa dispozitiv de cosire, pornire la cheie cu acumulator, aprinderea fiind prin compresie, roti mari de cauciuc si freze segmentabile cu 5 tronsoane, precum si un far luminos pentru o buna luminare a zonei de lucru pe intuneric.

 Avantaje in utilizare:

Fiind un model profesional, motosapa ROG135E din gama Rotakt va oferi cele mai bune lucrari in activitatile de arat, frezat, bilonat, cosit, dar si la un transport sigur si eficient cu remorca a carui incarcatura poate ajunge pana la 1000 kg.

Se adreseaza atat gospodarilor, cat si fermierilor la lucrarile din gradini, vita de vie si pana la lucrarile culturilor agricole din camp care se pot intinde pe suprafete considerabile de pamant.

Lucrarile vor fi de calitate datorita motorului perfomant de 9.0 CP, cu scaderea timpului efectiv de realizare a acestor activitati.

Motorul este unul diesel in 4 timpi, puternic de 406 cmc, fiind cu injectie directa, cu un rezervor de 5.5 litri si cu un consum redus de motorina.

Motosapa Rotakt are avantajul unei porniri extrem de usoare automate la cheie, dispunand de alimentare la acumulator cu aprinderea motorului diesel prin compresie.

Farul pozitionat in fata utilajului are rolul de a ilumina suprafata de lucru, cu posibilitatea utilizarii si pe intuneric.

Latimea de lucru este una marita, de la 560 la 1350 mm, printr-o singura trecere, cu ajutorul frezelor detasabile si segmentabile, compuse din 5 tronsoane cu 4 cutite fiecare.

Adancimea de lucru se poate ajusta usor si rapid prin tija reglabila din spatele motocultorului, de la 150 la 300 mm, pentru lucrari atat in gradina cat si la culturi agricole.

Fiabilitatea modelului Rotakt ROG135E este data si de reductorul din fonta si de transmisia prin pinioane a cutiei de viteze in baie de ulei.

Ambreiajul este unul eficient, prin functionarea acestuia in baie de ulei cu discuri de frictiune. 

Cutia de viteze cu priza de putere beneficiaza de 2 trepte pentru mersul inainte si una pentru mersul inapoi.

Motosapa da posibilitatea inversarii sensului de mers cu ajutorul pozitionarii manerului la 180 de grade, in cazul atasarii unui dispoztiv de cosire la priza de putere.

Astfel, modelul profesional ROG135E are multiple utilizari, printre care si cosirea vegetatiei pe suprafete intinse de teren.

Aderenta la sol este una ridicata, datorita greutatii acestuia de 170 kg, fiind ideal la activitatile de sapare a oricarui tip de sol, indiferent de duritatea acestuia.

De asemenea, stabilitatea este una foarte buna, lucru care va permite transporul unei remorci in cele mai bune conditii si manevrari in siguranta.

Manerul motosapei are prindere cauciucata si este reglabil atat pe inaltime cat si prin rotire stanga-dreapta la 360 grade.

Manerul dispune de comenzi multiple pentru actionarea utilajului: maneta de acceleratie, maneta pentru mersul inapoi, ambreiajul, maneta pentru oprirea motorului si buton pentru aprinderea farului.

In pachet se ofera un acumulator, 2 perechi de freze detasabile, aparatori suplimentare si un set roti mari de cauciuc, de 5.00-12, cu profil agricol pentru transportul rapid si usor al motosapei Rotakt.

Accesorii optionale la motosapa Rotakt ROG135E:

 - plug cu o brazda, plug reversibil, plug de bilonat, plug de scos cartofi, semanatoare, set de roti metalice 5.00-12, remorca, pompa de apa si dispozitiv de cosire.

 Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si la transmisie!

Caracteristici tehnice:

Putere:                                                                      6.7 KW / 9.0 CP
Capacitate cilindrică: 406 cmc
Ciclu de functionare a motorului: 4 timpi
Combustibil: motorina
Tip transmisie: cutie de viteze cu priza de putere
Viteze: 2 inainte - 1 inapoi
Capacitate rezervor comustibil: 5.5 L
Capacitate ulei motor: 1.65 L
Latime maxima de lucru cu talere: 560 - 1350 mm
Adancime de lucru:                                                150 - 300 mm
Sistem de ungere motor: pompa de ulei
Greutate: 172 kg

 

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

Specificatii

Producator Rotakt
Putere (kW/CP) 6,7/9
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Capacitate cilindrica (cmc) 406
Numar viteze 2 + 1
Producator motor -
Transmisie mecanica cu pinioane in baie ulei

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie