Motosapa Rotakt RO75R , 7.0 CP

Motosapa Rotakt RO75R - calitate la pret mic. Motor fiabil in 4 timpi, cu baie de ulei, care determina o intretinere usoara in timp. 2 viteze in fata si 1 in spate. Vine echipat cu o aparatoare de curele special conceputa pentru diminuarea zgomotului. Cu posibilitate de livrare prin 2 pachete cu preturi speciale, in functie de accesoriile primite!

2199

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Motosapa Rotakt RO75R , 7.0 CP 

 Descrierea produsului:

Motosapa Rotakt RO75R , 7.0 CP cu motorul in 4 timpi de tip OHV, face parte din gama de motosape ale producatorului de masini si utilaje agricole Rotakt. Gama de motocultoare Rotakt asigura clientilor sai un mod de lucru eficient si usurinta in utilizare la lucrarile agricole din gradini si culturi de camp de dimensiuni medii si mici.

 Avantaje in utilizare:

Motosapa Rotakt RO75R , 7.0 CP se adreseaza fermierilor si gospodarilor deopotriva, simplu de exploatat la gradinile de legume, in solarii si la suprafetele de culturi, cu un motor puternic, dar cu un consum redus de benzina, de 7 CP in 4 timpi, cu baie de ulei.

Suprafetele de pana la 500 mp pot fi pregatite pentru plantat sau insamantat intr-un timp scurt de doar 30 de minute, oferind utilizatorului scaderea timpului de lucru.

Eficienta este data de un cuplu de transmisie marit cu 25% cu un consum constant de 1,1 litri benzina intr-o ora de functionare.

Transmisia motosapei Rotakt se compune din 2 curele cu fulie, iar cutia de viteze dispune de un reductor cu lant si pinioane in baie de ulei, pentru o utilizare indelungata.

Cutia de viteze cu pinioane este prevazuta cu 2 viteze in fata si una inapoi, pentru a face fata conditiilor de exploatare de catre utilizator. 

Datorita mersului inapoi, motosapa se poate intoarce fara probleme la capaturile de randuri cu zone inguste, mai ales in solarii si in gradini.

Manerele dau posibilitatea reglarii pe inaltime, iar prinderea lor este una confortabila, datorita imbracarii in cauciuc.

Motosapa este echipata cu o acceleratie reglabila usor, pozitionata pe maner, un buton de pornire-oprire usor de actionat si ambreiaj eficient pentru o oprire instantanee a motosapei.

Schimbarea treptelor se realizeaza foarte usor cu un schimbator confortabil cauciucat.

Clapeta de soc asigura o buna pornire la rece, iar clapeta de inchidere a benzinei cu care este prevazuta motosapa, protejeaza motorul si carburatorul prin lipsa benzinei, in situatiile de depozitare a motosapei pe perioade mai lungi de timp.

Adancimea de lucru si latimea de lucru pot fi ajustate usor si rapid, prin reglarea pe inaltime a tijei si prin detasarea segmentelor frezelor de lucru, in functie de preferintele utilizatorului.

Motosapa Rotakt RO75R , 7.0 CP vine in pachet cu 2 perechi de freze ajustabile cu 24 de cutite autoascutibile si cu un set de roti de cauciuc cu profil agricol 4.00-8, pentru posibilitatea transportarii motosapei acolo unde se doreste de catre utilizator.

Dispune si de un suport pentru transportul frezelor de lucru in timpul deplasarii.

Gama larga de accesorii Rotakt ofera clientilor sai diferite variante de lucru la tipurile de activitati din gradini si la culturile din camp, cu posibilitatea atasarii acestora dupa motosapa.

Pachetele de livrare pentru Motosapa Rotakt RO75R:

 1. Pachet Motosapa Rotakt RO75R, cu freze de lucru, roti de cauciuc 4.00-8 si adaptor pentru pluguri - 2050 lei.

 2. Motosapa Rotakt RO75R, cu freze de lucru, roti de cauciuc 4.00-8, plug de arat, roti metalice 40 cm, adaptor pentru pluguri si 2L ulei  - 2250 lei (Pachetul CAMARAD).

Accesorii optionale la Motosapa Rotakt RO75R:

 - plug cu o brazda, plug reversibil, plug de bilonat, plug de ingropat (rarita), dispozitiv de scos cartofi, adaptor accesorii, cultivator, set de roti metalice si o remorca pentru transport cu o greutate de pana la 500 kg.

 Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si in cutia de viteze!

Caracteristici tehnice:

Putere:                                                                      5.2 KW/7 CP
Capacitate cilindrică: 212 cmc
Ciclu de functionare a motorului: 4 timpi
Combustibil: benzina fara pb
Transmisie: curea-fulie, reductor cu lant si pinioane
Viteze: 2 inainte - 1 inapoi
Capacitate rezervor comustibil: 3.6 L
Consum mediu de combustibil: 1,1 L/h
Latime de lucru cu talere: 560 - 860 mm
Adancime de lucru:                                                150 - 380 mm
Suprafata medie lucrata: 1000 mp/h
Greutate: 80 kg

 

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

Specificatii

Producator Rotakt
Putere (kW/CP) 5,2/7,0
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Capacitate cilindrica (cmc) 212
Numar viteze 2 + 1
Producator OHV
Transmisie curea-fulie, reductor cu lant si pinioane

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie