Motosapa Rotakt RO75+freze+roti cauciuc , 7.0 CP

Rotakt RO75 - motosapa Rotakt, pentru usurarea lucrarilor agricole de camp si din gospodarii. Motor OHV eficient in 4 timpi, pe benzina, de 7.0 CP. Dotat cu roti de cauciuc mari (5.00-8) si freze cu cutite, segmentabile. Latime si adancime lucru reglabile. Transmisie prin curele si lant in ulei. Viteze 2+1.

1732  1853

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Motosapa Rotakt RO75 , 7.0 CP 

 Descrierea produsului:

Motosapa Rotakt RO75 este un utilaj care vine in intampinarea clientilor pentru usurarea lucrarilor agricole din gradini si culturi de camp, cu scaderea timpului efectiv de lucru, cu ajutorul motorului fiabil OHV pe benzina in 4 timpi, cu puterea maxima de 7.0 CP. Cutia de viteze este prevazuta cu 2 viteze inainte si 1 inapoi, cu reductor pe lant in baie de ulei.

 Avantaje in utilizare:

Motosapa Rotakt RO75  are un caracter multifunctional, cu avantajul atasarii unor accesorii pentru mai multe tipuri de operatiuni: pluguri pentru arat, semanatoare pentru insamantat, rarita pentru cartofi, freze pentru sapat, afanat si maruntire fina a solului. De asemenea, se poate atasa cu usurinta si remorca pentru un transport facil cu greutati de pana la 500 kg.

 Modelul RO75 de 7.0 CP poate fi utilizat cu usurinta atat la lucrarile agricole din fermele mici, cat si in gospodarii la culturile de legume,  arbusti, vie, pomi fructiferi, flori si la culturile de camp (cartofi, porumb, floarea soarelui, etc.).

 Este dotat cu roti de cauciuc mari, late de 5.00-8 pentru transport si cu freze segmentabile cu discuri laterale, compuse din 24 de cutite  autoascutibile.

 Frezele detasabile permit o latime de lucru cuprinsa intre 560 si 860 mm, fiind ideal pentru lucrarile din spatiile mai inguste.

 Motosapa este prevazuta si cu o adancime de lucru reglabila (150-350 mm) pentru utilizarea atat in gradina, cat si la munca in camp.

 Adancimea de reglare se realizeaza cu ajutorul unei tije, sustinute de un suport stabil dupa care se pot monta si restul accesoriilor.

 Motorul OHV este unul puternic de 7.0 CP, pe benzina, in 4 timpi cu baie de ulei, inclinat la 25 de grade, racit fortat cu aer si cu consum  redus de combustibil.

 Motosapa Rotakt este echipata cu senzor de ulei, in cazul nivelului redus, pentru protectia motorului.

 Transmisia eficienta este data de 2 curele intre motor si reductor si de un lant in baie de ulei, aflat in carcasa reductorului din duraluminiu cu  protectie din metal.

 Cutia de viteze se compune din 2 viteze de mers in fata si 1 pentru mersul inapoi, actionata facil de catre utilizator printr-un schimbator de viteze.

 Manerul reglabil pe inaltime ofera un mod de lucru usor, cu prindere cauciucata, care se poate ajusta si prin rotire stanga-dreapta.

Pe maner este asezat butonul de pornire/oprire, acceleratia reglabila si ambreiajul eficient pentru o oprire instantanee din mers, pentru evitarea pericolelor.

Pentru o buna pornire la rece, motocultorul este prevazut cu clapeta de soc, pornirea fiind una usoara, manuala la demaror.

Mai exista si o clapeta pentru inchiderea benzinei, in cazul depozitarii mai indelungate, pentru protejarea motorului si a carburatorului.

Accesorii optionale la motosapa Rotakt RO75: 

 - adaptor accesorii, plug de arat cu o brazda, plug reversibil, plug de bilonat, prasitoare, plug de scos cartofi, set de roti metalice si remorca pentru transport cu greutate de pana la 500 kg.

 Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si in cutia de viteze!

Caracteristici tehnice: 

Putere:                                                                      5.2 KW / 7.0 CP
Capacitate cilindrică: 208 cmc
Ciclu de functionare a motorului: 4 timpi
Combustibil: benzina fara pb
Transmisie: curea-fulie, reductor cu lant in ulei
Capacitate ulei motor: 0.6 L
Capacitate rezervor comustibil: 3.6 L
Consum de combustibil: ≤395 g / kW / ora
Latime de lucru cu talere: 560 - 860 mm
Adancime de lucru:                                                150 - 350 mm
Anvelope cauciuc: 5.00-8
Greutate: 72.6 kg

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

Specificatii

Producator Rotakt
Putere (kW/CP) 5,2/7,0
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Capacitate cilindrica (cmc) 208
Numar viteze 2 + 1
Producator motor OHV
Transmisie curea-fulie, reductor cu lant in ulei

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie