Motosapa Rotakt RO100R, 7.0 CP

Motosapa Rotakt cu priza de putere, transmisie pe pinioane si cutie de viteze in 3 trepte (2+1). Motor OHV de 7.0 CP, in 4 timpi, pe benzina. Stabilitate ridicata, prin axul dintre roti marit si roti late cu profil agricol 5.00x8. Rezistenta marita prin carcasa reductorului din fonta. Latime de lucru mare de 1,10 m. Este un model nou, avand capota si faruri pentru circulatie pe intuneric.

2598

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Motosapa Rotakt RO100R, 7.0 CP

 Descrierea produsului:

Motosapa Rotakt RO100R, 7.0 CP face parte din gama de utilaje agricole profesionale Rotakt, care vine in intampinarea clientilor pentru a usura activitatilor de lucru in gradini si culturi de camp. Modelul beneficiaza de 2 viteze pentru mersul in fata si o viteza pentru marsarier. Cutia de viteze este echipata si cu priza de putere. Carcasa reductorului este din fonta, cu transmisie prin pinioane. Motorul puternic de 7.0 CP este unul pe benzina, in 4 timpi. Este un model nou, avand capota si 2 faruri.

 Avantaje in utilizare:

Motosapa Rotakt RO100R, 7.0 CP beneficiaza de o stabilitate foarte ridicata datorita carcasei de transmisie din fonta si greutatea de 115 kg, care ajuta la lucrul pamantului, reducand oboseala utilizatorului atunci cand se lucreaza cu frezele.

Motorul puternic si cutia de viteze in 3 trepte (2+1) dau posibilitatea utilizarii eficiente si rapide in lucrarile de arat, bilonat, prasit, scos cartofi si frezare a pamantului.

Prin stabilitatea ridicata si prin cele 2 viteze de mers in fata, motosapa este ideala in cazul atasarii unei remorci, care poate fi incarcata chiar cu 500 kg.

Modelul RO100R poate acoperi suprafete considerabile de peste 10000 m patrati, cu o productivitate care poate ajunge la 900-1000 m patrati pe ora.

Transmisia este una durabila in timp, prin carcasa reductorului din fonta si se realizeaza prin pinioane, in baie de ulei.

De asemenea, ambreiajul de transmisie este in baie de ulei, cu sistem conic.

Dotat cu roți cu profil agricol 5.00‑8 care conferă o aderența mai bună în momentul când este utilizat la transport, comparativ cu roți standard de 4.0‑8.

Motosapa Rotakt RO100R, 7.0 CP vine echipata cu motorul OHV de 7.0 CP in 4 timpi, pe benzina, iar consumul de benzina este unul redus.

Motorul beneficiaza de o protectie in cazul nivelului redus din baia de ulei, datorita senzorului de ulei, oprind automat utilajul.

Latimea de lucru este marita, intre 560 si pana la 1100 mm, cu ajutorul frezelor segmentabile, cu 24 de cutite autoascutibile si discuri laterale.

Adancimea de lucru poate fi ajustata cu ajutorul tijei cu suport stabil, intre 150 si 380 mm pentru utilizarea in gradina sau la culturile din camp.

Sistem de transport al frezelor care ajută la deplasarea motocultorului pe roți către zona de lucru cu frezele montate pe suportul de transport.

Pentru un control ridicat, manerele sunt echipate cu buton de pornire/oprire a motorului, manete de acceleratie, de ambreiaj si de mers inapoi, cu deblocare pentru siguranta.

Demarorul este pozitionat in fata motosapei, iar pornirea manuala este usoara, cu efort minim din partea utilizatorului.

Langa demaror se gasesc clapeta de soc pentru pornirea la rece si clapeta de inchidere a benzinei in cazul depozitarii motosapei, pentru protectia motorului.

Pentru un transport eficient si rapid, motosapa din gama Rotakt beneficiaza de un set de roti de cauciuc mari (late), cu profil agricol, de 5.00-8.

Motocultorul RO100R mai este echipat cu o capota pentru motor, 2 faruri, suport stabil in spate pentru prinderea accesoriilor, priza de putere si cutie de scule.

Accesorii optionale pentru motosapa Rotakt RO100R:

 - plug de arat cu o brazda, plug reversibil, plug de bilonat, semanatoare, plug de scos cartofi, set de roti metalice, remorca pentru transport, dar si dispozitiv de cosire.

 Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si in cutia de viteze!

Caracteristici tehnice:

Putere:                                                                      5.2 KW / 7.0 CP
Capacitate cilindrică: 212cmc
Ciclu de functionare a motorului: 4 timpi
Combustibil: benzina fara pb
Transmisie: reductor fonta cu pinioane
Capacitate ulei motor: 0.6 L
Capacitate rezervor combustibil: 5.0 L
Consum de combustibil: ≤395 g / kW / ora
Latime de lucru cu talere: 560 - 1100 mm
Adancime de lucru:                                                150 - 380 mm
Priza de putere transmisie: cu ax dublu
Greutate: 110 kg

 

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

Specificatii

Producator Rotakt
Putere (kW/CP) 5,2/7,0
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Capacitate cilindrica (cmc) 212
Numar viteze 2 + 1
Producator OHV
Transmisie cu roti dintate, Cutie de viteze cu priza de putere, mecanica cu pinioane in baie ulei

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie