Motosapa Rabota K7-100Q , 7.0 CP

Model care beneficiaza de un motor pe benzina, de 7.0 CP, EURO 5. Cu 2 viteze inainte si 1 inapoi. Carcasa reductor din fonta. Stabilitate ridicata. Maner reglabil. Cu freze segmentabile si roti de cauciuc. Este destinat utilizarii intensive chiar si in conditii dificile, pe suprafete de peste 10.000 mp.

1889  2387

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Motosapa Rabota K7-100Q , 7.0 CP 

 Descrierea produsului:

Motosapa Rabota K7-100Q , 7.0 CP este un model din gama Rotakt care este echipat cu un motor pe benzina, cu norma de poluare EURO 5. Motorul este unul puternic de 7.0 CP, pe benzina, in 4 timpi, cu 2 viteze fata + 1 in spate, iar carcasa reductorului este fabricata din fonta durabila in timp. Cutia de viteze este cu priza de putere.

 Avantaje in utilizare:

Operatiunile la care se poate utiliza motosapa Rabota K7-100Q de 7.0 CP sunt multiple: la arat, bilonat, semanat, la scos cartofi, la maruntirea solului, la cosirea vegetatiei, precum si la transport cu ajutorul unei remorci. 

Cutia de viteze beneficiaza de priza de putere, care asigura un montaj facil si rapid a dispozitivului de cosire, cu posibilitatea schimbarii sensului de mers prin intoarcerea manerului, dispunand de o viteza in marsarier.

Carcasa reductorului va avea o durata lunga de viata prin rezistenta sa, data de materialul de fonta din care este fabricat acesta.

Filtrul de aer imbunatatit, carburatorul de generatie noua si motorul EURO 5 lucreaza impreuna pentru a oferi o pornire usoara a motocultorului, o utilizare fara vibratii, arderi curate si un consum redus de carburant.

Motorul OHV de 7.0 CP este unul in 4 timpi, cu baie de ulei, racit fortat cu aer si care functioneza pe benzina, rezervorul fiind de 5.0 litri.

Greutatea marita datorate reductorului din fonta va duce la o stabilitate ridicata si aderenta sporita, potrivita si pentru transportul unei remorci.

Ambreiajul este unul eficient, cu functionare in baie de ulei cu discuri de frictiune, fiind actionat de maneta pozitionat pe maner.

Motosapa Rabota K7-100Q are avantajul reglarii adancimii de lucru pana la 380 mm, prin tija din spate reglabila cu bolt si siguranta.

Acesta dispune si de freze detasabile cu cutite segmentabile in 3 parti si discuri laterale, asigurand o latime de lucru marita, de la 560 mm pana la 1050 mm.

Pentru o pornire sigura la rece, motosapa este prevazuta cu clapeta de soc, iar pornirea se face usor cu ajutorul demarorului.

Robinetul de inchidere a benzinei va proteja motorul in cazul depozitarii utilajului pe perioade mai indelungate.

Pe langa frezele de lucru, modelul Rabota K7 vine in pachet si cu un set roti de cauciuc cu profil agricol (4.00-8), pentru un transport usor si rapid, cu adaptor pentru pluguri, bara de reglare a adancimii si cutie de scule.

Accesorii optionale pentru motosapa Rabota K7-100Q:

 - plug de arat cu o brazda, plug reversibil, plug de bilonat, cultivator, plug de scos cartofi, set de roti metalice, remorca pentru transport.

Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si in cutia de viteze!

Caracteristici tehnice:

Putere:                                                                      5.2 KW / 7.0 CP
Capacitate cilindrică: 212 cmc
Ciclu de functionare a motorului: 4 timpi
Combustibil: benzina fara pb
Tip transmisie: cutie de viteze cu priza de putere
Capacitate ulei motor: 0.6 L
Capacitate rezervor combustibil: 5.0 L
Consum de combustibil: ≤395 g / kW / ora
Latime de lucru cu talere: 560 - 1050 mm
Adancime de lucru:                                  150 - 380 mm
Tip transmisie; Cutie viteze cu priza de putere
Greutate: 100 kg

 

 

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

 

Specificatii

Producator Rotakt
Putere (kW/CP) 5,2/7,0
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Capacitate cilindrica (cmc) 212
Numar viteze 2 + 1
Producator motor OHV
Transmisie cu roti dintate, Cutie de viteze cu priza de putere, mecanica cu pinioane in baie ulei

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie