Motosapa Dac 6500K , 6.5 CP

Motosapa cu motor fiabil Kama in 4 timpi, italian. Usor de intretinut si permite o exploatare usoara a solurilor. Consum redus de benzina. Cutie de viteze cu pinioane in 3 trepte. Dispune de freze si un set roti de cauciuc.

1799

Mai multe informații

Motosapa Dac 6500K , 6.5 CP

 Descrierea produsului:

Motosapa Dac 6500K de 6.5 CP este un model care vine echipat cu motorul Kama in 4 timpi de productie italiana si care vine in intampinarea clientilor pentru a asigura avantajele marcii Ruris la preturi competitive pe piata. Este o motosapa usor de intretinut si permite o exploatare usoara a solurilor prelucrate in prealabil, dar si pentru prelucrarea solurilor din sere si solare.

Avantaje in utilizare:

Motosapa Dac 6500K de 6.5 CP este destinata fermierilor si gospodarilor pentru a asigura un mod de lucru rapid si eficient la lucrari agricole pe suprafete mici si medii. Astfel, gradinile de legume sau suprafetele de culturi cuprinse intre 300 si 3000 mp vor fi lucrate repede, cu un efort scazut din partea utilizatorului.

Modelul Dac cu puterea de 6,5 CP vine echipat cu un motor fiabil in 4 timpi pe benzina marca Kama de origine italiana, care are avantajul unui consum redus de benzina.

Motorul in 4 timpi are ungere separata si ofera posibilitatea unei intretineri usoare si durabile in timp, de catre orice utilizator.

Usurinta lucrarii culturilor si gradinilor este data de cutia de viteze cu pinioane in 3 trepte de viteza din care doua in fata si una in marsarier, care dezvolta o forta mare de actionare si o scadere a timpului efectiv de lucru.

Designul este unul nou, imbunatatit care permite utilizatorului un mod de lucru facil si rapid cu ajutorul manerelor pentru comanda si control si a schimbatorului de viteze.

Manerele motosapei sunt imbracate in cauciuc, pentru un confort ridicat, reglabile in 3 pozitii diferite, in functie de preferintele utilizatorului.

Dispune de o acceleratie reglabila, ergonomica, buton de pornire-oprire usor de actionat si un ambreiaj eficient, care permite o oprire instantanee a motosapei prin lasarea manetei pentru o buna manevrare si pentru evitarea pericolelor.

Schimbatorul de viteze este prevazut cu un maner cauciucat care ofera o schimbare usoara a vitezelor sau o pozitionare la liber a motosapei.

Motosapa Dac de 6.5 CP dispune de un sistem de aprindere electronic, cu o clapeta de soc care sa asigure o pornire eficienta la rece.

Mai este prevazuta o clapeta de inchidere a benzinei, in situatiile in care nu se foloseste motosapa o perioada mai lunga de timp, pentru protejarea motorului si carburatorului prin lipsa benzinei din acestea.

Adancimea de lucru poate fi reglata cu ajutorul sistemului de prindere a accesoriilor, pozitionat in spatele motosapei, prin reglarea rapida a acestora pe inaltime cu ajutorul unui bolt cu siguranta, in functie de preferintele utilizatorului.

Maruntire solului se realizeaza cu ajutorul frezelor cu talere care se gasesc in pachetul standard, adancimea de frezare putand fi aleasa cu ajutorul tijei reglabile.

Frezele motosapei Dac dispun de un numar de 24 de cutite autoascutibile cu latime de lucru diferita in functie de detasarea segmentelor din care este compusa freza, oferind confort si rapiditate in operatiunile de frezare a solului.

Motosapa Dac de 6.5 CP este echipata de asemenea cu un set de roti de cauciuc cu dimensinea de 4.00-8 pentru ca utilizatorul sa aiba avantajul unui transport rapid si sigur a motosapei cu un confort ridicat.

Forta pe care o dezvolta motorul si cutia de viteze da posibilitatea utilizatorului de a dispune de o gama larga de accesorii din gama Ruris, pentru a nu mai fi nevoie de achizitionarea unor utilaje separate, pentru diferite tipuri de lucrari.

* Motosapa Dac de 6.5 CP mai poate fi achizitionata la un pret special, avand in pachet doar frezele de lucru!

                                                       

Accesorii optionale la motosapa Dac 6500K:

 - plug cu o brazda, plug reversibil, plug de bilonat, plug de ingropat (rarita), dispozitiv de scos cartofi, cultivator, set de roti metalice si o remorca pentru transport cu o greutate de pana la 500 kg.

Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si in cutia de viteze!

 

Caracteristici tehnice:

Putere:                                                                      4.8 KW/6.5 CP
Capacitate cilindrică: 196 cmc
Ciclu de functionare a motorului: 4 timpi
Combustibil: benzina fara pb
Transmisie: curea-fulie, reductor cu lant si pinioane
Viteze: 2 inainte - 1 inapoi
Capacitate rezervor comustibil: 3 L
Consum mediu de combustibil: 0.8 L/h
Latime de lucru cu talere: 560 - 830 mm
Adancime de lucru:                                                150 - 250 mm
Suprafata medie lucrata: 1000 mp/h
Greutate: 70 kg

 

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

Specificatii

Producator Ruris
Putere (kW/CP) 4,8/6,5
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Capacitate cilindrica (cmc) 196
Greutate (fara accesorii, kg)
Numar viteze 2 + 1
Producator motor KAMA
Transmisie curea-fulie, reductor cu lant si pinioane

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie