Motocultor Rotakt RO10R, benzina, 10 CP, model 2020

Motocultorul Rotakt RO10R, benzina, 10 CP face parte din gama de utilaje agricole profesionale Rotakt. Model nou, an 2020, avand manicoti cu satelit la roti pentru o virare usoara si capota cu 2 faruri pentru circulatia pe timpul noptii. Transmisie integrala pe pinioane, cu priza de putere si carcasa din fonta. Stabilitate ridicata prin axul dintre roti marit, roti de cauciuc late si mari cu profil agricol de 5.00x12.

3399  3650

Mai multe informații

Motocultor Rotakt RO10R, benzina, 10 CP, model 2020

 Descrierea produsului:

Motocultorul Rotakt RO10R, benzina, 10 CP face parte din gama de utilaje agricole profesionale Rotakt, care vine in intampinarea clientilor pentru a usura activitatilor de lucru in gradini si culturi de camp. Modelul beneficiaza de 2 viteze pentru mersul in fata si o viteza pentru marsarier. Dispune de o carcasa reductor din fonta, transmisia pe pinioane si priza de putere. E un model nou, avand o capota la motor, 2 faruri luminoase si manicoti cu rulmenti pentru o virare usoara.

 Avantaje in utilizare:

Motocultorul Rotakt RO10R, benzina, 10 CP beneficiaza de o stabilitate foarte ridicata datorita carcasei de transmisie din fonta si greutatea de 140 kg cu frezele montate, care usureaza munca la lucrul pamantului, reducand oboseala utilizatorului atunci cand se lucreaza cu frezele.

Motorul puternic de 10 CP si cutia de viteze in 3 trepte (2+1) dau posibilitatea utilizarii eficiente si rapide in lucrarile de arat, bilonat, prasit, scos cartofi si frezare a pamantului.

Prin stabilitatea ridicata si prin cele 2 viteze de mers in fata, motocultorul este ideal si cu foarte bune rezultate la transport, in cazul atasarii unei remorci, care poate fi incarcata chiar cu peste 500 kg.

Avand rotile mari cu profil agricol de 5.00-12 si axul la roti marit, confera o aderenta mai buna la transport, asigurand si o viteza mai mare.

Manicoții prevăzuți cu rulmenti la roti ajută foarte mult la virarea ușoară stânga‑dreapta si la manevrarea ghidonului.

Ghidonul reglabil pe verticală și orizontală ajută la reglarea coarnelor în funcție de înălțimea utilizatorului, respectiv să nu lase urme pe terenul lucrat.

Modelul RO10R poate acoperi si la lucrul pamantului suprafete considerabile de peste 10000 m patrati, chiar si in conditii dificile.

Transmisia este una durabila in timp, prin carcasa reductorului din fonta si care se realizeaza prin pinioane, in baie de ulei.

Motocultorul Rotakt RO10R vine echipat cu motorul OHV de 10.0 CP in 4 timpi, pe benzina, iar consumul de benzina este unul redus.

Motorul beneficiaza de o protectie in cazul nivelului redus din baia de ulei, datorita senzorului de ulei, oprind automat utilajul.

Frezele segmentabile (2 + 1 + 1 / 4 tronsoane cu 4 cuțite) pentru lucrat solul au o lățime potrivită atunci când sunt segmentate și pot fi utilizate la prășitul porumbului, cartofului și prășitul viei. Se poate folosi și la pregătirea terenului pentru culturi: arat cu plug reversibil sau plug simplu.

Latimea maxima de lucru poate ajunge pana la 1350 mm, iar adancimea de lucru poate fi ajustata cu ajutorul tijei cu suport stabil, intre 150 si 380 mm.

Sistem de transport al frezelor care ajută la deplasarea motocultorului pe roți către zona de lucru cu frezele montate pe suportul de transport.

Schimbătorul de viteze ajustat pentru o schimbare ergonomică și rapidă a vitezelor.

Demarorul este pozitionat in fata motosapei, iar pornirea manuala este usoara, cu efort minim din partea utilizatorului.

Design modern, vizibilitate îmbunătățită atât pentru utilizator cât și pentru participanții la trafic, atunci când este în ansamblu cu remorcă pe drumurile publice.

Funcționează când este acționată manetă de ambreiaj, amplasată superior, pentru a putea fi mai ușor controlat de către utilizator.

Totodata, are o oprire de siguranță în caz de incident/accident.

Motocultorul RO10R, fiind un model din anul 2020, mai este echipat cu o capota moderna pentru motor si 2 faruri pentru a facilita circulatia pe timpul noptii, iar vopseaua este superioară (roșu Ferrari), rezistență la UV (nu se decolorează).

Mai dispune de suport stabil in spate pentru prinderea accesoriilor, priza de putere si cutie de scule.

Accesorii optionale pentru motocultorul Rotakt RO10R:

 - plug de arat cu o brazda, plug de arat reversibil mare, plug de bilonat, semanatoare, plug de scos cartofi, set de roti metalice de 50 cm, remorca pentru transport.

 Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si in cutia de viteze!

Caracteristici tehnice:

Putere:                                                                      10.0 CP
Capacitate cilindrică: 389 cmc
Ciclu de functionare a motorului: 4 timpi
Combustibil: benzina fara pb
Transmisie: reductor fonta cu pinioane
Capacitate ulei motor: 1.2 L
Capacitate rezervor combustibil: 5.4 L
Consum de combustibil: ≤374 g / kW / ora
Latime de lucru cu talere: 560 - 1350 mm
Adancime de lucru:                                               150 - 380 mm
Ambreiaj discuri de frictiune in baie ulei
Greutate: 120 kg

 

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

Specificatii

Producator Rotakt
Putere (kW/CP) 7,5/10
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Capacitate cilindrica (cmc) 389
Numar viteze 2 + 1
Producator OHV
Transmisie cu roti dintate, Cutie de viteze cu priza de putere, mecanica cu pinioane in baie ulei

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie