K-obiol - Insecticid pentru depozite, cereale si legume depozitate (5ml, 10ml, 100ml, 1L)

K-obiol EC 25, insecticidul cel mai eficient in combaterea daunatorilor molii, gargarite sau gandaci, cu efect rapid si vizibil, pentru depozite, cereale si legume depozitate. 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

K-OBIOL EC 25 – insecticid pentru depozite, cereale si legume depozitate

K-obiol EC 25 este un insecticid foarte eficient in combaterea insectelor din spatiile de depozitare si protejarea cerealelor si legumelor depozitate.

Acest insecticid are in compozitie doua substante active: Deltamethrine 2,5% w/w si Piperonyl Butoxyde 22,5 % w/w .Se prezinta sub forma de emulsie concentrata.

K-obiol EC 25 actioneaza prin contact si ingestie impotriva insectelor daunatoare cerealelor si legumelor depozitate, precum: Stipolius granaries, Oryzaephilus surinamensis, Plodia interpunctella, Rizopertadominica, Tribolium castaneum, Sitotroga cerealella, Callosobruchus chinesis, Drosophila melanogaster.

Mod de aplicare

→direct pe produse - cereale si legume depozitate; ofera protectie pentru o perioada de 6-10 luni, fara a mai fi nevoie de alte interventii. Cerealele se pot consuma dupa o zi de la aplicarea solutiei.

♦1L K-obiol EC 25/ 99L apa/ 100 tone boabe cereale

♦10ml K-obiol EC 25/ 1L apa/ 1tona boabe cereale

♦100ml K-obiol EC 25/ 10 L apa/ 10mp suprafata de material de sac.

→in spatiile de depozitare - K-obiol EC 25 se poate utiliza pentru dezinsectia suprafetelor pe care/in care urmeaza sa fie depozitate cerealele. Pentru o suprafata de 100-150m² sunt necesari 50-100ml K-obiol EC 25/ 5 L apa.

Tratamente tip ceata termica- calda/rece:

→ impotriva moliilor, 1 parte produs cu 9 parti distilat de petrol, naftalina sau kerosene 1 L concentrate + 9 L diluant.

→ impotriva gargaritelor, gandacilor se adauaga 1 parte produs la 1 parte distilat de petrol sau kerosene (1L concentrate + 1 L diluant).

In cele doua cazuri se folosesc 250 ml solutie de lucru pentru o suprafata de 1000m³.

Sunt necesare utilaje specifice pentru producerea cetii termice.Aceste tratamente scot la suprafata si ucid daunatorii ascunsi in cele mai greu accesibile locuri. 

K-obiol EC 25 asigura remanenta deosebita atat prin tratamentul pe suprafata de depozitare, cat si prin cel in care solutia se aplica diect pe produs, formand o pelicula de substanta protectoare.

 

Specificatii

Plante tratate Cereale
Producator pesticide Bayer CropScience
Substanta activa Butoxide, Deltametrin
Aplicare produs Depozite
Insecte combatute Gandaci, Gargarite, Molii
Ambalaj Flacon 1 L, Flacon 10 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie