Insecticid Dimilin 25 WP (5g, 50g, 100g, 1kg)

Incearca acum insecticid Dimilin 25 WP! Combate in mod eficient purici meliferi, omida paroasa, viermele marului si prunului, larve miniere, buha verzei si fluture alb al verzei, mustele si tantarii ciupercilor, muste si tantari din spatii publice.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Insecticid Dimiln 25 WP

Insecticid Dimilin 25 WP este un insecticid de ingestie, care se prezinta sub forma de pulbere umectabila, fara miros, de culoare alba.

Substanta activa este diflubenzuron 250g/kg.

Cum actioneaza Insecticid Dimiln 25 WP?

~  inhiba sinteza chitinei, in stadiul de larva al insectelor. Ca urmare moartea larvelor survine la naparlire sai la impupare.

~  uneori se observa o actiune ovocida, direct si/sau indirect, prin contaminarea femelelor/oualor prin patrundrea produsului prin corionul acestora.

~  nu actioneaza impotriva insectelor adulte; insectele parazite si pradatoare nu sunt afectate, de asemenea nici albinele.

~  rotatia culturilor nu este afectata.

Intre ultimul tratament si recoltare se asigura un timp de pauza de 7-14 zile.

Cand aplicam acest Insecticid Dimilin 25WP?

In functie de daunatori si culturi existe momente diferite de aplicare astfel:

~  livezi de par → puricele melifer = imediat dupa inflorit, in timpul depunerii oualor. Tratamentul trebuie repetat dupa trei saptamani.

~ livezi de mar si prun 

1.viermele marului si viermele prunului = stropirile se aplica in perioada zborului moliilor, inainte de depunerea oualor, la inceputul infloritului pomilor. Tratamentul se repeta dupa 3 saptamani pentru prima generatie sau la 4 saptamani pentru generatiile urmatoare.

2.larvele miniere = combatarea este ovicidala, astfel insecticidul trebuie aplicat la depunerea oualor. Un singur tratament pe generatie este suficient.

~  legumicultura → buha verzei, fluturele alb al verzei = stropiri inainte de ecloziunea oualor.

~  ciupercarii → mustele si tantarii ciupercilor. Se aplica prin imbaiere imediat dupa acoperire in doza de 4g/2.5L apa/mp. Pentru incorporrea in compost se aplica in doza de 40g/min solutie.

~  spatii verzi si silvicultutra → omida paroasa a dudului = pentru combaterea acestui daunator este necesara aplicarea insecticidului Dimilin 25 WP in proportie de 100g/ha, inainte sau in timpul ecloziunii oualor, cel mai tarziu la prima varsta a larvelor tinere.

~  sanatate publica → atat pentru muste cat si tantari tebuie realizat un program de tratamente riguros, recomandand folosirea unor doze mai mari de insecticid Dimilin 25 WP pentru primele tratamente.

1.tantari = apa curata 1-1.6g/100m2; apa plouata sau inierbata 2-4g/100m2; sisteme inchise sau ape statatoare 4g/100m². Pentru eficienta maxima, insecticidul Dimilin 25 WP trebuie aplicat la un stadiu la care populatia este la prima sau a doua varsta.

2.muste = se folosesc 20-40g de insecticid Dimilin 25 WP in 2.5L apa/10m2.

Pentru ca este un protector al insectelor folositoare, un produs netoxic pentru om, albine sau mediu, putem folosi cu incredere Insecticid Dimilin 25 WP!

 

Specificatii

Plante tratate Ciuperci, Dud, Legume, Mar, Par, Prun, Varza
Producator pesticide Chemtura
Substanta activa Diflubenzuron
Aplicare produs Ciupercarii, Vegetatie, Silvicultura, Spatii publice, Spatii verzi
Insecte combatute Buha, Muste, Omizi, Purici, Tantari, Viermi
Ambalaj 5 g, Plic 100 g , Plic 50 g, Punga 1 kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie