Insecticid Alfametrin 10 CE (10 ml, 100 ml)

Insecticidul Alfametrin combate daunatorii din culturile de cereale, pomi fructiferi, vita de vie, legume, sfecla, lucerna, cartofi, silvicultura, avand un efect de soc asupra insectelor.

Mai multe informații

Insecticidul Alfametrin 10 CE combate daunatorii din culturile de grau, orz si ovaz.

Cum actioneaza insecticidul Alfametrin 10 CE

Face parte din grupa piretroizilor de sinteza si are un spectru larg de combatere. Asupra insectelor daunatoare are un efect de soc, vizibil in cateva ore de la aplicare. Este un produs cu pret rezonabil, avand un raport eficacitate/pret foarte convenabil. Poate fi amestecat cu majoritatea produselor de protectia plantelor. Poate fi aplicat intr-un interval larg de timp si combate un spectru larg de daunatori. 

Cum se aplica insecticidul Alfametrin 10 CE

→ Grau - gandacul balos (Lema melanopa) si plosnitei cerealelor (Eurygaster integriceps) - doza 100 ml/hectar

→ Orz, ovaz - gandacului balos (Lema melanopa) - doza 100 ml/hectar

Durata de protectie este de circa 7-8 zile de la efectuarea tratamentului.

Substanta activa Alfacipermetrin este continuta si de alte produse, care au fost omologate pentru combaterea daunatorilor la pomi fructiferi, vita de vie, legume, sfecla, lucerna, cartofi, silvicultura. Dozele folosite sunt cuprinse intre 0,12 si 0,15 litri/ha.

Va recomandam sa nu aplicati insecticidul Alfametrin 10 CE cand temperatura aerului este mai mare de 21-22 grade C. La temeraturi peste acest prag, ca toate insecticidele din grupa piretroizilor, produsul pierde din eficacitate. 

Contine 100 g/litru Alfa Cipermetrin, sub forma de concentrat emulsionabil.

Specificatii

Plante tratate Arbori, Arbusti fructiferi, Cartof, Cereale paioase, Cires, Floricultura, Grau, Hamei, In, Legume, Legume sera, Lucerna, Mar, Orz, Ovaz, Par, Piersic, Plante de balcon, Plante ornamentale, Pomi fructiferi, Prun, Rapita, Sfecla de zahar, Silvicultura, Tomate, Tutun, Vita de vie
Producator Chemical Independent Group
Substanta activa Alphacypermethrin
Aplicare produs Vegetatie
Ambalaj Flacon 10 ml, Flacon 100 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie