Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Ingrasaminte gazon si flori

Ingrasaminte gazon si flori

Ingrasaminte gazon si flori

La infiintarea unui gazon toata lumea viseaza de un covor uniform, bogat si permanent verde. Sa se mentine aceste aspecte trebuie sa ingrijim corespunzator gazonul ( tundere, scarificare, greblat frunzele uscate) si sa-i oferim elementele nutritive adaptate conditiilor de sol, mediu, climatice etc. In plus prin fertlizarea corecta a gazonului prevenim aparitia bolilor, buruienilor etc.

Gazonul necesita un program regulat de fertilizare pe tot parcursul anului cu ingrasaminte complexe cu continut echilibart de macroelemente NPK in combinatie cu microelemente specifice culturii.

Se disting trei etape principale de fertilizare a gazonului pe parcursul anului, cu ingrasaminte specifice anotimpului, fazei de dezvoltare.

 • Etapa 1 - folosirea unui ingrasamant primavara devreme  cu eliberare rapida a nutrientilor,
 • Etapa 2 - fertilizare cu produse cu eliberare treptata a elementelor 
 • Etapa 3 - utilizarea unui ingrasamant de toamna pentru gazon care asigura cresterea rezistentei gazonului pe durata iernii.

Ca si elemente nutritive gazonul necesita mai mult P la inceputul primaverii, in fazele de crestere intensive are nevoie de cantitati mai mari de N, iar toamna trebuie suplimentat cu ingrasaminte bogate in K.

In plus pentru aplicarea usoara a ingrasamintelor granulare pentru gazon sau chiar pentru imprastierea uniforma a semintelor de gazon in oferta noastra gasiti si semanatori cu actionare manula sau electrica.

Pe langa un gazon atragator, in amenajarea gradinii,  o nota de atractie reprezinta plantele ornamentale. Florile, plantele ornamentale de exterior sau interior va transforma gradina, curtea sau casa intr-o oaza de culoare si miresme, de care va puteti bucura zi de zi.

Indiferent daca ati semanat floricele anuale sau perene; ati plantat bulbi de flori, rasaduri de flori, conifere; ati achizitionat sau ati primit un ghiveci de flori toate au nevoie de nutrientii specifici pentru a se dezvolta corespunzator. Folosirea Ingrasamintele pentru flori si plante ornamentale va garanteaza dezvoltarea sanatoasa a plantelor, o inflorire mai abudenta, pe un termen mai lung. 

Plantele ornamentala si plantele cu flori au nevoi nutritionale diferite de aceea dupa alegerea corecta a substartului, turbei (consultati oferta noastra) in care le semanam, plantam trebuie sa-i fertilizam cu ingrasaminte cu compozitie si concentratie diferita in micro- si macroelemente. Magazinul nostru va pune la dispozitie ingrasaminte create in special pentru fertilizarea 1) plantelor cu flori, 2) muscatelor si plantelor de balcon, 3)  orhideelor, 4) plantelor decorative prin frunz, 5) coniferelor, 6) citricelor, 7) chiar si pentru bonsai.

Comandati produse din categoria noastra de Ingrasaminte gazon si flori, aplicati si bucurati-va de rezultat!

Articole 1 pina la 9 din 28 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 28 in total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.