Ingrasamant organic Natura Bio Wolf-Garten 0,85kg

Ingrasamant organic Natura Bio Wolf-Garten 0,85kg – ingrasamant granulat, obtinut exclusiv din materie organica de natura vegetala. Ideal pentru verdeturi si legume cultivate pe straturi inalte. Sustine cresterea viguroasa si rodirea bogata a plantelor.

34.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Ingrasamant organic Natura Bio Wolf-Garten 0,85kgingrasamant granulat, obtinut exclusiv din materie organica de natura vegetala. Ideal pentru verdeturi si legume cultivate pe straturi inalte, sustine cresterea viguroasa si rodirea bogata a plantelor.

 

Caracteristici Ingrasamant organic Natura Bio Wolf-Garten 0,85kg

Ingrasamantul organic Natura Bio este compus din: 65% monoxid de sulf (SO), 5%  azot total (N), 5% potasiu solubil (K2O) si 2% fosfor solubil in apa (P2O5). Acesti compusi ajuta la dezvoltarea armonioasa a plantelor din gradina dumneavoastra.

Granulele pot fi incorporate in sol in orice moment al perioadei de vegetatie, incepand din luna martie si pana in septembrie.

Se utilizeaza 50-150g de ingrasamant la un metru patrat.

Acest fertilizant este vegan, insemnand faptul ca materia organica din care au fost produse granulele sunt 100% de origine vegetala. Ingrasamantul organic Natura Bio aduce beneficii atat legumelor si verdeturilor dumneavoastra, cat si solului pe care sunt cultivate.

Se recomanda utilizarea continutului din ambalaj la o suprafata de 3 metri patrati. Granulele se pastreaza in ambalajul original, intr-un loc uscat, racoros.

Specificatii

Plante tratate Legume, Plante aromatice
Producator Wolf-Garten
Elemente Azot (N), Fosfor (P2O5), Materie organica, Potasiu (K2O), Sulf (S)
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj cutie 0.85kg

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie