Fungicid Kocide 2000 30 g

Fungicidul Kocide 2000 combate mana si alternarioza, avand o bioactivitate sporită, dispersie bună şi un control rezidual bun.

Alte gramaje disponibile: 300 g, 1 kg

5  6

Mai multe informații

Fungicidul Kocide 2000 combate mana si alternarioza, avand o bioactivitate sporită, dispersie bună şi un control rezidual bun.

Actiune fungicid Kocide 2000

Substanta activa este 53,8% hidroxid de cupru (echivalent 35% cupru metalic), sub formă de cristale dispersabile în apă. Actioneaza prin contact, formand o pelicula pe suprafata plantei ce actioneaza ca o bariera protectoare. Previne infectia actionand preventiv şi antisporulant. În contact cu apa sunt eliberati ionii de Cu care hranesc planta in interior iar in exterior o protejeaza impotriva infectiilor.  

Efectul deosebit este dat si de marimea optima a particulelor, care confera acestui fungicid pentru tomate o acoperire şi o performanţă mai bună decat alte formulări cuprice. Se amestecă repede şi uşor în aparatul de stropit. Datorita modului de formulare, cantitatea de fungicid folosit / ha este mai mica. 


Aplicare fungicid Kocide 2000

→ tomate - mana, alternarioza - doza de 0,25 % (2,5 kg/ha), aplicat la avertizare. Timp de pauza:7 zile

 → cartof - mana  -  doza de 1,5 kg/ha, aplicat la avertizare

→ mar - focul bacterian - doza de 0,25 % (3,75 kg/ha) aplicat la inceputul infloririi, caderea petalelor si la inceputul cresterii fructelor. 

→ vita de vie - mana - doza de 1,5 kg/ha, la avertizare Timp de pauza 7 zile la strugurii de masa si 35 zile la strugurii de vin.

Specificatii

Plante tratate Cartof, Legume, Mar, Pomi fructiferi, Tomate, Vita de vie
Producator Corteva
Ambalaj produs plic 30 g
Substanta activa cupru
Boli combatute Alternarioza, Focul bacterian, Mana
Aplicare Vegetatie
Mod de actiune De contact, Preventiv si curativ
Ambalaj Plic 30 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie