Fungicid Alleato 80 WG (20 g, 200 g)

Fungicid Alleato 80 WG - combate mana din culturile de legume: castraveti, tomate, ceapa, vita de vie dar si focul bacterian al rozaceelor la mar, par, gutui in timpul infloritului, precum si putregaiul coletului la capsun

Produs retras de la comercializare!

Impotriva manei si a focului bacterian folositi cu incredere ALIETTE 

Mai multe informații

Fungicidul Alleato 80 WG este un fungicid sistemic ce combate mana la legume si vita de vie, focul bacterian la pomi fructiferi si putregaiul coletului la capsun.

Cum actioneaza fungicidul Alleato 80 WG

Alleato 80 WG este un fungicid preventiv foarte bun, care protejeaza plantele pe o perioada lunga de timp, inclusiv cresterile noi, care apar dupa aplicarea tratamentului. actionand prin inhibarea germinatiei sporilor si blocarea dezvoltarii miceliului în planta. Alleato 80 WG are o capacitate de penetrare în plante foarte buna. Fosetilul de aluminiu stimuleaza sistemele de autoaparare ale plantelor si nu dezvolta fenomene de rezistenta. Produsul are capacitatea de a combate ciupercile patogene, în special din grupa Phycomycete (care produc mane), dar si focul bacterian al rozaceelor. 

Cum se aplica fungicidul Alleato 80 WG 

Doza de aplicare este de 0,2%, 4 kg/ ha. Continutul unui plic de 20g se dizolva in 10 l apa, iar un plic de 200g se dizolva in 100 l apa

Se aplica pentru a combate in special:

  •  - mana din culturile de legume: castraveti, tomate, ceapa, vita de vie
  •  - focul bacterian al rozaceelor la mar, par, gutui in timpul infloritului
  •  - putregaiul coletului la capsun.

Pentru a obtine o eficacitate sporita, se recomanda combinarea produsului Alleato 80 WG cu un fungicid de contact (Captadin 50 PU). In Romania, produsul Alleato 80 WG este omologat pentru combaterea manei la cultura de castraveti.

Timp de pauza pana la recoltare: 21 de zile de la ultima aplicare. Continutul unui ambalaj de 20gr de produse se dizolva in 10l apa.

Fungicidul Alleato 80 WG nu este compatibil cu produse pe baza de cupru, cu produse care sunt foarte acide sau alcaline si cu ingrasaminte foliare ce contin azot sau cu produse oleice si nu se aplica pe culturi care au fost stropite in prealabil cu produse oleice.

Substanta activa este fosetil de aluminiu 800 g/kg 

Specificatii

Plante tratate Capsun, Castraveti, Ceapa, Gutui, Legume, Mar, Par, Pomi fructiferi, Vita de vie
Producator Solarex
Substanta activa Fosetil de aluminiu
Boli combatute Focul bacterian, Mana, Putregai
Aplicare produs Vegetatie
Mod de actiune Sistemic, Preventiv
Ambalaj Plic 20 g, Punga 200 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie