Fumigena pentru combaterea cartitelor, 6 buc.

Fumigena pentru combaterea cartitelor - produs pe baza de sulf, care prin ardere diminueaza concentratia de oxigen din diferite spatii. Potrivit atat pentru spatiile de depozitare a legumelor, fructelor, cerealelor cat si pentru alungarea rozatoarelor (cartite, soareci de camp) din galerii.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Fumigena pentru combaterea cartitelor - produs pe baza de sulf, care prin ardere diminueaza concentratia de oxigen din diferite spatii. Potrivit atat pentru spatiile de depozitare a legumelor, fructelor, cerealelor cat si pentru alungarea rozatoarelor (cartite, soareci de camp) din galerii.

Caracteristici Fumigena pentru combaterea cartitelor:

- principiul de actiune al produsului se bazeaza pe consumul de oxigen prin  formarea unui gaz, fum inecacios de dioxid de sulf (SO2) prin arderea sulfului de pe suportul de carton

- procesul de ardere este unul consumator de oxigen, asadar utilizarea Fumigenei contribuie la diminuarea concentratiei de oxigen din:

     ♦ spatiile de depozitare pentru legume, fructe, cereale. Efect - diminuarea declansarii proceselor aerobe: fermentarea, incoltirea; indepartarea musculitelor, tantarilor, mucegaiurilor → prelungirea perioadei de pastrare a legumelor, fructelor

     ♦ sere si solarii. Efect - alungarea rozatoarelor, musculitelor, tantarilor si a altor insecte

     ♦ galeriile rozatoarelor. Efect - migrarea rozatoarelor din galerii

Pentru combaterea cartitelor, soarecilor de camp se aseaza fumigena in galerii, se aprinde si se acopera galeria.

Recomandare: Pentru a obtine un efect optim, se recomanda utilizarea simultana a mai multor batoane fumigene aplicate in toata reteaua de galerii.

Specificatii

Producator pesticide Mifalchim
Ambalaj produs punga 250 g
Substanta activa Dioxid de sulf
Utilizare Igiena publica
Daunatori combatuti Cartite, Soarece de camp

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie