Ciocan demolator Makita, HM1810, 2000 W, 44.9 J, AVT

Cea mai mare capacitate de percutie din clasa sa, echipat cu sistemul eficient de reducere a vibratiilor 'AVT' (cu pana la 70%). Ideal la activitatile grele de spargere si demolare. Portscula universala hexagonala. Nivel sonor de doar 107 db, incadrat in cerintele UE.

9319

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Ciocan demolator Makita, HM1810, 2000 W, 44.9 J, AVT

Descrierea produsului:

Ciocanul demolator Makita de 2000 W , este cea mai eficienta scula din clasa sa si vine cu avantajul echiparii cu tehnologia antivibratii 'AVT', facand-o ideala de utilizat in lucrari grele de demolare si spargere. Acesta da posibilitatea unei utilizari profesionale cu un efort mult redus chiar si dupa un timp de folosinta mai indelungat, datorita sistemului de reducere eficienta a vibratiilor, patentat de catre Makita.

Avantaje în utilizare:

Ciocanul demolator este ideal la activitatile grele de spargere a pavajelor, fundatiilor, dar si in demolari de stalpi din beton.
Acest model Makita de 2000 W este proiectat pentru a avea un raport putere/energie de impact foarte ridicat, fiind astfel ciocanul demolator cu cea mai eficienta capacitate de percutie din gama sa. 
Beneficiaza de tehnologia AVT (Anti-Vibration-Technology), sistem eficient de reducere a vibratiilor cu pana la 70%, care da un confort foarte ridicat utilizatorului, pentru ca nu mai simte vibratiile mari din timpul lucrului, ideal pentru utilizarea zi de zi.
Se prezinta cu o portscula universala 1 1/8”(28 mm), de tip hexagonal, pentru acele scule care au canal de blocare sau pentru sculele pneumatice cu guler de inzavorare.
Este prevazut cu perii de carbon interschimbabile.
Beneficiaza si de lampa de control care arata posibilele defectiuni la comutator sau la cablu.
Ciocanul demolator Makita de 2000 W se incadreaza in cerintele UE (cu valabilitate din 2006) pentru nivelul sonor de doar 107 decibeli (A).

Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei.

 

Caracteristici tehnice:

Putere absorbită: 2.000 W
Frecvența bătăilor: 1.100 min‾¹
Energia de impact: 44,9 J
Greutatea: 32,3 kg

Specificatii

Producator Makita
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Greutate (fara accesorii, kg) 32,3
Putere (W) 2000
Batai pe minut 1100
Energia de impact (J) 44,9

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie