Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie culoare Lallzyme EX-V (10g)

Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V  - adaugat la borhotul din struguri negrii, favorizeaza presarea strugurilor si ajuta la intensificarea culorii, aromei vinurilor rosii. Utilizati cu incredere! 

Detalii

Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V  - adaugat la borhotul din struguri negrii, favorizeaza presarea strugurilor si ajuta la intensificarea culorii, aromei vinurilor rosii. Utilizati cu incredere! 

Caracteristici Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V:

- pentru a obtine un vin rosu de calitate este foarte important ca fiecare etapa din procesul de vinificatie sa decurga in parametrii optimi, adica sa se implineasca toate conditiile tehnologice speciale 

- Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V utilizata in vinificatie, ajuta la eliberarea/ descompunerea compusilor de aroma, pectinelor din struguri ce asigura:

    obtinerea unei cantitati mai mari de must la presare,

   • limpezirea mai usoara a vinului,  

   • obtinerea unui vin aromat, intens colorat.

Doza si mod de administrare Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V:

- struguri negrii (cu tanin maturat - samburi maro) tinut la macerat 10-20 de zile→ 2 g enzima/100 kg

- struguri negrii (cu tanin nematurat - samburi verzi) tinut la macerat 7 zile → 1-2 g enzima/100 kg

Utilizare Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V:

 -  1 g de Enzima pentru descompunerea pectinelor + extractie de culoare Lallzyme EX-V se amesteca cu 1 dl apa calduta (15-25ºC) si se adauga la borhot/must 

Pentru un vin rosu de calitate alegeti Enzima pentru descompunerea pectinelor+ extractie de culoare Lallzyme EX-V!