Vita de vie, vinificatie

Vita de vie, vinificatie
Desc

Articolele 1-9 din 49

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Butasi Vita de Vie Palatina

  Butasi Vita de Vie Palatina

  Mai multe
 2. Butasi Vita de Vie Moldova

  Butasi Vita de Vie Moldova- soi de masa, coacere semitimpurie, ciorchini mari aprox.360g, de culoare violet-inchis. Cu siguranta veti gasi un loc in gradina si acestei varietati de vita de vie!

  Mai multe
 3. Zdrobitor / Desciorchinator struguri ENO 15 Semiinox

  ENO 15 Semiinox - zdrobitor/desciorchinator electric, pentru uzul casnic si profesional. Obtine un must bun, repede si sigur in cel mai scurt timp! Productivitate maxima 1800kg/h.

  Mai multe
 4. Antispumant Foamsol

  Antispumant Foamsol previne formarea spumei in procesul de fermentare sau pe perioada distilarii. Este recomandat pentru borhoturi de fructe, cereale si de vin.

  Mai multe
 5. Electropompa de transvazare vin, apa, lapte ROVER BE-M

  Electropompa de transvazare vin, apa, lapte BE-M - potrivit pentru transvazarea, transportul lichidelor alimentare si nealimentare filtrate, echipat cu turbina din bronz, motor monofazic si un comutator ce permite schimbarea sensului de rotatie a rotorului. Usurati-va munca folosind acest produs!

  Mai multe
 6. Zdrobitor struguri Sznetkiraly
  Zdrobitor struguri Szentkiraly

  începând de la 415,00 RON

  Zdrobitor struguri Szentkiraly - potrivit pentru presarea boabelor de struguri, fara zdrobirea samburilor. Dimensiunea mica, materialul rezistent, pretul avantajos face din acest utilaj o alegere potrivita pentru orice gospodarie. 

  Mai multe
 7. Zdrobitor struguri Microeno manual Smalto

  Zdrobitor struguri Microeno manual (Smalto) - va asigura o zdrobire eficienta, pentru cantitati mai mici de struguri (300-400 kg/h). Model usor, mobil → comanda si profita deja din acest sezon de avantajele unui zdrobitor de calitate!

  Mai multe
 8. Zdrobitor struguri Minieno Inox
  Zdrobitor struguri Minieno manual (Inox)

  începând de la 864,00 RON

  Zdrobitor struguri Minieno Inox - cu actionare manuala, potrivit pentru zdrobirea strugurilor, in vederea punerii in libertate a sucului si obtinerii mustuielii. Cuva din inox alimentar, usor de manevrat, se poate instala oriunde.

  Mai multe
 9. Presa struguri/ Teasc BG 32 l
  Presa struguri/ Teasc BG (32 l)

  începând de la 366,00 RON

  Presa struguri/ Teasc BG 32 l - ajutor indispensabil pentru obtinerea unei cantitati cat mai mari de must din struguri, la un pret avantajos. Acest utilaj nu ar trebui sa ii lipseasca niciunui cultivator de struguri!

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 49

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top