Pompe de stropit, pulverizatoare

Pompe de stropit, pulverizatoare

Pompe de stropit, pulverizatoare - sunt indispensabile pentru aplicarea tratamentelor fitosanitare in legumicultura, pomicultura, viticultura etc. 

Indiferent daca cultivati ceva in gradina sau pe suprafete mai mari, aparitia si raspandirea bolilor, insectelor in culturi horticole este o problema din ce in ce mai grava cu care se confrunta fiecare agricultor.

Pulverizatoarele sunt usor de folosite si foarte practice atat in stropirea plantelor cat si in aplicarea tratamentelor plantelor de gradina sau de apartament.

Pompele de stropit reprezinta un ajutor eficient in:

♦ aplicarea foliara a tratamentelor pentru combaterea daunatorilor, insectelor in culturile de legume, pomi fructiferi, vita de vie etc.

deratizarea si dezinsectia spatiilor interioare si/sau exterioare 

♦ deparazitarea cotetelor pasarilor

La noi gasiti si cele mai bune produse pentru prepararea solutiilor de stropit! Consultati oferta noastra de pesticide!

Indiferent ce varianta de pompa de stropit alegeti economisiti timp si efort in mentinerea sanatoasa a culturii Dumneavoastra!

Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Pompa de stropit Volpi DVL 1 L

  Pompa de stropit Volpi DVL - stropitor cu duza reglabila care te va ajuta in intretinerea plantelor de apartament (udare, aplicarea tratamentelor fitosanitare, asigurarea umiditatii necesare etc.).

  Mai multe
 2. Pulverizator electric cu acumulator 16 L
  Pulverizator electric cu acumulator

  începând de la 189,00 RON

  Pulverizator electric cu acumulator - pompa de stropit rapida si silentioasa, cu care veti termina munca de 3-4 ori mai repede decat cu o pompa manuala

  Mai multe
 3. Pompa de stropit Volpi Dea 2000

  Pompa de stropit Volpi DEA 2000 - usor de manipulat, ideal atat pentru stropirea, aplicarea tratamentelor la flori, rasaduri, legume din gradina cat si pentru pulverizarea solutiilor impotriva insectelor (tantari, gandaci, furnici etc.) in cazul deratizarilor. Produs unic pentru ingrijirea plantelor datorita duzei reglabile ce asigura o pulverizare fara scurgeri, perfect uniforma in mai multe directii.

  Mai multe
 4. Pompa de stropit Volpi Garden 78, 15 L piston plastic

  Pompa de stropit Volpi Garden 78 - alegerea ideala pentru profesionisti! Aparat profesional utilizat in gradinarit, agricultura, pest-control, echipat cu bretele confortabile, reglabile ce permit purtarea pe ambele parti (stanga, dreapta). Previne depunerea si colmatarea solutiilor!!!

  Mai multe
 5. Pompa de stropit Volpi Garden
  Pompa de stropit Volpi Garden (6 L, 8 L)

  începând de la 174,00 RON

  Pompa de stropit Volpi Garden - alegerea idela pentru stropiri din gradina (stropirea pomilor fructiferi, vitei de vie, legumelor etc.) si pentru tratamente de combatere a insectelor. Cea mai bine vanduta pompa de stropit din Italia.

  Mai multe
Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top