Seminte profesionale vinete

Seminte profesionale vinete

Seminte de vinete, profesionale, hibrid

In aceasta categorie de seminte profesionale de vinete vei gasi hibrizi din gama Clause, Franta si Rijk Zwaan, Olanda, care vor asigura productivitate ridicata si de calitate. Vinetele sunt legume cu multiple desinatii/utilizari, precum consumul proaspat, congelare, conservare sau industrializare.

Cultura de vinete se poate infiinta in camp sau spatii protejate, folosind seminte profesionale de vinete, care ofera productii extratimpurii, ex. Galine F1 sau timpurii.

Pentru dezvoltare optima, plantele de vinete au nevoie de caldura, lumina, nu suporta autoumbrirea (se pot alege distante mai mari intre plante pe rand), irigari regulate(este preferat sistemul prin picurare), aplicari regulate de fertilizanti=in special ingrasaminte organice, dupa plantarea rasaduilor.

Culturi premergatoare indicate la vinete sunt fasolea, mazarea, radacinoasele si lucerna.

Lucrarile de intretinere se refera la copilit, carnit si recoltarea fructelor.

De ce sa folosim seminte profesionale de vinete? Deoarece sunt soiuri selectate, hibrid; dezvolta plante viguroase, care fructifica bine, prezinta rezistenta la transport si depozitare ex. Galine F1, pulpa la coacere este alba si densa, rezista la boli, precum virusul marmorarii slabe al tutunului la vinete, ex.Sharapova F1 si fainare ex. Nilo F1.

Dar cel mai apreciat si popular hibrid de pe piata roamnaeasca, care se si preteaza conditiilor climatice de aici este hibridul Classic F1 de la Clause.

Alege soiul care ti se potriveste din gama noastra de seminte profesionale de vinete!

 

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
  1. Seminte vinete Nilo
    Seminte vinete Nilo F1

    începând de la 39,00 RON

  2. Seminte vinete Sharapova
    Seminte vinete Sharapova F1

    începând de la 34,00 RON

Vizualizare ca Grilă Listă

3 Articole

pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.