Telina

Desc

Articolele 1-9 din 15

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte telina radacina Prinz 10.000 sem.-1

  Seminte telina radacina Prinz - seminte profesionale de telina, soi extratimpuriu, cu rezistenta la frig si la boli in special la septorioza. Radacinile mari au pulpa alba si sunt potrivite pentru consum proaspat sau procesare.

  Mai multe
 2. Seminte Telina de frunze - Cutting Celery 2g

  Seminte Telina de frunze - Cutting Celery - verdeata proaspata la tine acasa, pline de vitamine, dau savoare mancarii. Recoltare continua!

  Mai multe
 3. Seminte telina de radacina Monarch 1

  Monarch - seminte profesionale de telina de radacina, varietate hibrid, cu rezistenta la virusul telinei, care ofera productii ridicate si stabile.

  Mai multe
 4. Seminte telina radacina Balena F1 10.000 seminte

  Balena F1 - seminte profesionale de telina pentru radacina, cu crestere viguroasa, radacini de culoare alba si foliaj bine dezvoltat.

  Mai multe
 5. Seminte telina Maxim 1g

  Telina Maxim - seminte de telina pentru radacina, soi tardiv, pentru camp si gradini hobby, rezista la septorioza, are capacitate ridicata de rezsitenta la pastrare. 

  Mai multe
 6. Seminte telina Alabaster 1g

  Telina Alabaster - seminte de telina pentru radacina, soi tardiv, dezvolta radacini medii spre mari, cu capacitate buna de pastrare.

  Mai multe
 7. Seminte telina Neon 0.5g

  Telina Neon - seminte de telina de radacina, foarte productiva, cu pulpa alba, ideal pentru depozitare, pentru cultura in camp deschis sau gradini familiale.

  Mai multe
 8. Seminte telina radacina Ilona

  Ilona F1 - seminte profesionale de radacina de telina rotunda, alba, foarte productiva; se preteaza foarte bine la conditiile climatice din tara noastra.

  Mai multe
 9. Seminte telina radacina Brilliant

  Briliant- seminte profesionale de radacina de telina neteda, alba, care se pastreaza foarte bine peste iarna.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 15

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top