Specialitati

Desc

Articolele 1-9 din 44

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte Loboda de gradina verde 0.5g

  Seminte Loboda de gradina verde 0.5g, perioada de vegetatie scurta, potrivita pentru culturi succesive. Nu este pretentioasa fata de conditiile de mediu

  Mai multe
 2. Seminte Bame Clemson Spineless 50g

  Bame Clemson Spineless 50g - planta cu inaltime de 80 -100 cm, cu fructe comestibile, bogate in vitamine si cu proprietati emoliente, in afectiuni respiratorii, constipatie.

  Mai multe
 3. Seminte Alune de pamant, arahide 100g

  Alune de pamant, arahide, alune americane- oricum le-am zice ne plac. Sarate sau nu, la film sau la intalniri cu prietenii. Acum sunt la indemana noastra. In gradina, curte, chiar in ghiveci. Bucura-te de propria ta cultura de alune!

  Mai multe
 4. Seminte Bame rosii Burgundy 3g

  Seminte Bame rosii (Hibiscus esculentus) Burgundy - se cultiva pentru fructele, care se utilizeaza la prepararea mancarurilor asemanatoare fasolei.

  Mai multe
 5. Seminte Loboda rosie 2g

  Seminte Loboda rosie - planta anuala, cu frunze rosii, verzi, ce reprezinta o alternativa pentru spanac in conditii de temperaturi mai ridicate.

  Mai multe
 6. Seminte Floarea Soarelui Marica 30g

  Seminte Floarea Soarelui Marica - soi produciv cu inaltimea de 250-300 g, potrivit ca si planta decorativa de gradina, iar semintele coapte se pot utiliza pentru consum. Aduceti "soare" in gradina dumneavoastra!

  Mai multe
 7. Seminte Mangold Duo - Lucullus / Rhubarb Chard

  Seminte Mangold Duo - Lucullus/ Rhubarb Chard - bogate in vitamina C si saruri minerale, excelent pentru prepararea bauturilor energetice, salate. Nu ezitati sa va asigurati aportul de vitamine cu o salata usoara din varietati de mangold!

  Mai multe
 8. Seminte Goji - Goji Berry

  Seminte Goji - Goji Berry - potrivit pentru obtinerea rasadurilor de goji care intra in productie dupa 2-3 ani.

  Mai multe
 9. Seminte Alune de pamant With Shell 5sem.

  Alune de pamant White Shell/ alune americane / arahide (Arachis hypogaea) - oricum le-am zice ne plac. Sarate sau nu, la film sau la intalniri cu prietenii. Acum sunt la indemana noastra. In gradina, curte, chiar in ghiveci. Bucura-te de propria ta cultura de alune!

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 44

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top