Seminte profesionale porumb

Seminte profesionale porumb

Seminte de porumb zaharat, profesionale, hibrid

Fie ca esti un gradinar pasionat si vrei sa te bucuri de legume proaspete si la indemana, fie ca esti un legumicultor porfesionist si doresti sa comercializezi porumb de calitate clientilor fideli, oferta noastra de seminte profesionale de porumb zaharat vine in intampinarea ta cu seminte hibrid, ambalate la pliculete de 50 seminte pana la 5000 seminte sau 1kg.

Cautand in paginile noastre, cu siguranta vei gasi seminte profesionale de porumb potrivite pentru tine, deoarece au urmatoarele avantaje: dezvolta plante viguroase, rezista la boli si conditii nefavorabile de cultura, stiuletii sunt uniformi, boabele dulci si sunt foarte productive.

Poti alege seminte profesionale de porumb in functie de:

-perioada de vegetatie- extratimpuriu (Mv Julius F1=suporta bine frigul), timpuriu/semitimpuriu sau semitardiv.

-rezistenta la bolile specifice porumbului zaharat, precum patarea si uscarea frunzelor, virusul mozaicul Dward, patarea cenusie a frunzelor, rugina comuna, putregai umed, taciunele porumbului.

-destinatie- pentru comecializare, consum proaspat, industrializare, congelare.

Exista cateva soiuri de seminte profesionale de porumb deosebite precum Landmark F1 germineaza in sol rece, este indicat pentru cultura timpurie sau Puma F1 = prezinta rezistenta ridicata la seceta.

Suntem siguri ca te-am convins, comanda acum ceea ce se potriveste petnru tine din categoria de seminte profesionale porumb!

>>> Venim in ajutorul cultivatorilor de porumb zaharat cu un erbicid omologat, selectiv pentru soiurile de porumb zaharat - Erbicid porumb zaharat Laudis OD 66

Desc

Articolele 1-9 din 11

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte porumb zaharat Dessert Resist 73 50 sem

  Dessert Resist 73 - seminte de porumb zaharat, soi semitimpuriu de porumb dulce, cu rezistenta la virusul mozaicul Dward al porumbului, se consuma in stare proaspata.

  Mai multe
 2. Seminte porumb zaharat Premi-R 50 sem

  Premi-R - seminte de porumb zaharat, soi hibrid de porumb dulce, cu productivitate ridicata.

  Mai multe
 3. Seminte porumb zaharat Puma F1 50 sem

  Puma F1 - seminte de porumb zaharat, soi hibrid de proumb foarte dulce, cu rezistenta la seceta, se recolteaza la coacerea de lapte, au continut ridicat de zahar.

  Mai multe
 4. Seminte porumb zharat Aranymazsola (Golden bantam) 50g

  Aranymazsola - seminte de porumb zaharat, soi semitardiv de porumb dulce, indicat pentru gradini hobby, se consuma proaspat sau se congeleaza.

  Mai multe
 5. Seminte porumb zaharat Spirit F1 50 seminte

  Spirit F1 - seminte de porumb zaharat, soi hibrid de porumb dulce, foarte timpuriu, cu stiuleti uniformi, se consuma proaspeti sau se conserva.

  Mai multe
 6. Seminte porumb zaharat Jubilee F1 50 seminte

  Jubilee F1 - seminte porumb zaharat, hibrid olandez de porumb dulce, foarte productiv, cu stiuleti lungi de 21 cm si boabe galbene-aurii, se consuma proaspat sau se poate congela.

  Mai multe
 7. Seminte porumb zaharat MV Juliusi 80 sem

  MV Juliusi - seminte de porumb zaharat, soi extratimpuiru, cu boabe dulci si zemoase, care se adapteaza usor la diferite conditii de cultura.

  Mai multe
 8. Seminte porumb zaharat Royalty F1 50 sem

  Royalty F1 - seminte de porumb zaharat, soi hibrid olandez, dulce, stiuleti mari, de 20-22 cm lungime, cu 18 randuri de boabe galbene-deschis, cu rezistenta la virusul Dward si putregaiul porumbului.

  Mai multe
 9. Seminte porumb zaharat Golda F1 50 seminte

  Golda F1 - seminte de porumb zaharat, soi hibrid, olandez, foarte dulce, stiuletii au lungimea de 21 cm si 18 randuri de boabe galbene-aurii, se consuma fiert.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 11

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top