Ingrasamant porumb

Ingrasamant porumb
Ingrasamant porumb
Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Ingrasamant Blackjak
  Ingrasamant Blackjak

  începând de la 9,00 RON

  Blackjak - ingrasamant natural, concentrat, se aplica foliar, la sol si prin fertigare, imbunatateste calitatea solului din sere si solarii, optimizeaza calitatea si cantitatea recoltei. 

  Mai multe
 2. Ingrasamant Nutri Leaf 20-20-20
  Ingrasamant Nutri Leaf 20-20-20

  începând de la 2,90 RON

  Nutri Leaf 20-20-20 - ingrasamant foliar, fertilizant important, hidrosolubil, cu elemente nutritive esentiale, care asigura productii optime si de calitate.

  Mai multe
 3. Ingrasamant Fertitell 100 ml
  Ingrasamant Fertitell

  începând de la 4,50 RON

  Fertitell- ingrasamant foliar lichid care accelereaza ritmul de crestere al plantelor, inlatura carenta de microelemente si ajuta la o productivitate ridicata.

  Mai multe
 4. Ingrasamant Amalgerol Premium
  Ingrasamant Amalgerol Premium

  începând de la 11,10 RON

  Amalgerol Premium- ingrasamant ideal pentru agricultura organica, 100% biodegradabil, cu efecte benefice asupra plantei si solului.

  Un ingrasamant organic din alge similar este Wuxal Ascofolcel mai concentrat biostimulator pe baza de alge marine, cu un continut crescut de hormoni naturali (ex: cytokinine, auxine, giberiline si betaine), cu proprietati deosebite oferite de procesul de chelatare.

  Mai multe
 5. Ingrasamant Terrafertil
  Ingrasamant Terrafertil

  începând de la 8,55 RON

  Terrafertil - ingrasamant 100% natural, produs din materii 100% de origine animala, pentru culturi agricole si horticole, cu eliberare treptata, creeaza conditii optime de crestere si dezvoltare a plantelor.

  Mai multe
 6. Ingrasamant Wuxal Boron
  Ingrasamant Wuxal Boron

  începând de la 48,90 RON

  Wuxal Boron - ingrasamant foliar, bogat in bor, care asigura o productie ridicata si de calitate, prin dezvoltarea timpurie a plantelor si fructelor, reducerea stresului hidric, garantarea aportului de fosfat prin frunza in conditii nefavorabile.

  Mai multe
 7. Ingrasamant Wuxal Macromix
  Ingrasamant Wuxal Macromix

  începând de la 42,00 RON

  Wuxal Macromix- ingrasamant foliar, chimic, adecvat in optimizarea nutritiei plantelor si in sustinerea dezvoltarii acestora in conditii de stres fiziologic, concentrat in micronutrienti si macronutrienti NPK.

  Mai multe
 8. Ingrasamant Wuxal Microplant
  Ingrasamant Wuxal Microplant

  începând de la 55,00 RON

  Wuxal Microplant- ingrasamant foliar, chimic, foarte concentrat in micronutrienti, usor asimilabili de catre plante, recomandat pentru culturile intensive.

  Mai multe
 9. Ingrasamant Agrocean B
  Ingrasamant Agrocean B

  începând de la 7,50 RON

  Agrocean B- ingrasamant natural 100%, fertilizant si stimulator de crestere, cu continut ridicat de alge-Laminaria digitata, indicat in agricultura biologica.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top