Seminte BIO pentru germeni

Seminte BIO pentru germeni

Venim in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de seminte de legume, cereale netratate din care puteti obtine cu usurinta germeni bogati in substante biologic active (antioxidanti, vitamine, macro- si microelemente)!


In obtinerea de germeni un pas important este alegerea semintelor care se pun la incoltit. Semintele din oferta noastra provin din recolte ecologice, nu sunt tratate cu substante chimice astfel reprezinta o sursa sigura pentru obtinerea germenilor. In obtinerea germenilor nu utilizati niciodata alte seminte decat cele destinate special acestui scop, deoarece majoritatea semintelor de legume, cereale de pe piata sunt tratate cu diferite pesticide in scopul protejarii semintelor de daunatori si asigurarii unei recolte mai bogate. 

Cum obtineti germenii din Seminte BIO pentru germeni?

- procedura este foarta simpla, presupune respectarea anumitori pasi:

Cum obtinem germenii?

Germenii- surse unice de vitamine, minerale

Germenii astfel obtinuti se consuma crud in salate, pe sandvisuri si reprezinta o sursa foarte bogata de vitamine (A, B, D, E, K), minerale (fosfor, calciu, magneziu, zinc etc.), fibre, proteine, enzime iar concentratia acestor componente biologic active poate fi si de 100 ori mai mare decat in plantele mature de cereale si legume. 

Faceti acum primul pas pentru un stil de viata sanatos, comandati Seminte Bio pentru germeni si consumati zilnic germeni proaspati obtinuti la Dumneavoastra acasa!

Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte Sfecla rosie pentru germeni

  Seminte Sfecla rosie pentru germeni - asigurati-va un aport ridicat de vitamine, minerale la micul dejun, consumand germenii obtinuti din aceste seminte. O zi reusita incepe cu un mic dejun echilibrat!

  Mai multe
 2. Seminte Creson BIO pentru germeni 30g

  Seminte Creson BIO pentru germeni - seminte bio, netratate chimic, folosite pentru germinat. Germenii de creson se obtin in 3-4 zile, sunt bogate in vitamina C,E, caroten, clorofila, acizi grasi nesaturati si minerale (Fe, Ca). Comandati si va puteti bucura de acesti germeni pe tot parcursul anului!

  Mai multe
 3. Seminte Ceapa Rosie BIO pentru germeni 15 g

  Seminte Ceapa Rosie BIO pentru germeni - seminte comestibile, obtinute din recolte ecologice. Puneti la germinat si obtineti germenii de ceapa rosie cu efect antiinflamator, antiseptic si de purificare a sangelui!

  Mai multe
 4. Seminte Mustar BIO pentru germeni 50g

  Seminte Mustar BIO pentru germeni - seminte netratate chimic destinate obtinerii germenilor de mustar, cu efect revitalizant asupra organimsului. Preparati acasa germeni proaspati si folositi ca remediu naturist in probleme digestive, in detoxifierea ficatului si a rinichilor!

  Mai multe
 5. Seminte Lucerna BIO pentru germeni 30g

  Seminte Lucerna BIO pentru germeni - seminte din culturi ecologice din care puteti obtine usor germenii acasa! Integrati germenii de lucerna in alimentatia intregii familii, folosit-lei zi de zi in salate, iaurturi, sandvisuri. 

  Mai multe
 6. Seminte Broccoli BIO pentru germeni 15g

  Seminte Broccoli BIO pentru germeni - seminte netratate din care puteti sa obtineti acasa germeni de broccoli. Germenii bogati in Ca, Fe, Mg in vitamina A si C si antioxidanti, ca si sulforafan au rol in prevenirea ulcerului si cancerului gastric. Includeti in dieta zilnica germenii si descoperiti esenta plantei mature!

  Mai multe
 7. Seminte Floarea Soarelui BIO pentru germeni 30g

  Seminte Floarea Soarelui BIO pentru germeni - se utilizeaza pentru obtinerea germenilor. Germenii de floarea soarelui sunt bogati in uleiuri volatile, aminoacizi, P, Ca, etc.,alegere ideala in curele de detoxifiere!

  Mai multe
 8. Seminte Varza Rosie BIO pentru germeni 15g

  Seminte Varza Rosie BIO pentru germeni - seminte sigure, netratate cu substante chimice, destinate obtinerii germenilor de varza rosie. Descoperiti vitalitatea semintelor, consumati germeni de varza rosie bogati in vitamina A, C, antioxidanti si saruri minerale (Ca, K, Mg)!

  Mai multe
 9. Seminte Ridichi BIO pentru germeni 30g

  Seminte Ridichi BIO pentru germeni - seminte din cultura ecologica, din care in  3-7 zile se obtin germenii. Germenii de ridiche au proprietati antiseptice si antibiotice excelente. Consumati germeni proaspati, plin de vitamine obtinuti chiar de Dumneavoastra!

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top