Germeni

Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte Sfecla rosie pentru germeni

  Seminte Sfecla rosie pentru germeni - asigurati-va un aport ridicat de vitamine, minerale la micul dejun, consumand germenii obtinuti din aceste seminte. O zi reusita incepe cu un mic dejun echilibrat!

  Mai multe
 2. Seminte Creson BIO pentru germeni 30g

  Seminte Creson BIO pentru germeni - seminte bio, netratate chimic, folosite pentru germinat. Germenii de creson se obtin in 3-4 zile, sunt bogate in vitamina C,E, caroten, clorofila, acizi grasi nesaturati si minerale (Fe, Ca). Comandati si va puteti bucura de acesti germeni pe tot parcursul anului!

  Mai multe
 3. Seminte Ceapa Rosie BIO pentru germeni 15 g

  Seminte Ceapa Rosie BIO pentru germeni - seminte comestibile, obtinute din recolte ecologice. Puneti la germinat si obtineti germenii de ceapa rosie cu efect antiinflamator, antiseptic si de purificare a sangelui!

  Mai multe
 4. Seminte Mustar BIO pentru germeni 50g

  Seminte Mustar BIO pentru germeni - seminte netratate chimic destinate obtinerii germenilor de mustar, cu efect revitalizant asupra organimsului. Preparati acasa germeni proaspati si folositi ca remediu naturist in probleme digestive, in detoxifierea ficatului si a rinichilor!

  Mai multe
 5. Seminte Lucerna BIO pentru germeni 30g

  Seminte Lucerna BIO pentru germeni - seminte din culturi ecologice din care puteti obtine usor germenii acasa! Integrati germenii de lucerna in alimentatia intregii familii, folosit-lei zi de zi in salate, iaurturi, sandvisuri. 

  Mai multe
 6. Seminte Broccoli BIO pentru germeni 15g

  Seminte Broccoli BIO pentru germeni - seminte netratate din care puteti sa obtineti acasa germeni de broccoli. Germenii bogati in Ca, Fe, Mg in vitamina A si C si antioxidanti, ca si sulforafan au rol in prevenirea ulcerului si cancerului gastric. Includeti in dieta zilnica germenii si descoperiti esenta plantei mature!

  Mai multe
 7. Seminte Floarea Soarelui BIO pentru germeni 30g

  Seminte Floarea Soarelui BIO pentru germeni - se utilizeaza pentru obtinerea germenilor. Germenii de floarea soarelui sunt bogati in uleiuri volatile, aminoacizi, P, Ca, etc.,alegere ideala in curele de detoxifiere!

  Mai multe
 8. Seminte Varza Rosie BIO pentru germeni 15g

  Seminte Varza Rosie BIO pentru germeni - seminte sigure, netratate cu substante chimice, destinate obtinerii germenilor de varza rosie. Descoperiti vitalitatea semintelor, consumati germeni de varza rosie bogati in vitamina A, C, antioxidanti si saruri minerale (Ca, K, Mg)!

  Mai multe
 9. Seminte Ridichi BIO pentru germeni 30g

  Seminte Ridichi BIO pentru germeni - seminte din cultura ecologica, din care in  3-7 zile se obtin germenii. Germenii de ridiche au proprietati antiseptice si antibiotice excelente. Consumati germeni proaspati, plin de vitamine obtinuti chiar de Dumneavoastra!

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top