Seminte salata fara capatana

Seminte salata fara capatana
Seminte salata fara capatana
Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte salata creata Duo lollo bionda si lollo rosa

  Seminte salata Duo Lollo Bionda si Lollo Rosa 2x3g - salata creata cu crestere continua, frageda si fara gust amar

  Mai multe
 2. Benzi cu seminte Amestec Salata 3buc x 1.33m

  Benzile cu seminte Amestec Salata contin seminte din soiurile Lollo Bionda, Lollo rossa, Salad bowl, nu formeaza capatani, se preteaza pentru culturi succesive, se consuma proaspete.

  Mai multe
 3. Salata Baby Leaf Trio 3g

  Salata Baby Leaf Trio - combinatie de seminte de salata verde, nu formeaza capatani, cu semanare si recoltare esalonate.

  Mai multe
 4. Seminte Salata Lollo Rosa 10 g

  Lollo Rosa - seminte de salata creata rosie, 200-300g greutate, frunzele sunt fine si crocante, de culoare rosie, ideale in salate de cruditati.

  Mai multe
 5. Seminte Salata Lollo Bionda 10 g

  Lollo Bionda - seminte de salata creata verde, care se pot semana esalonat, greutatea medie este de 300g, frunzele sunt fine si crocante, se folosesc in consumul proaspat.

  Mai multe
 6. Seminte salata Lollo Bionda 2g

  Salata Lollo Bionda - seminte de salata verde fara capatana, cu rol decorativ dar si consum in stare proaspata, rozeta bogata in frunze incretite, usor crocante, de culoare verde.

  Mai multe
 7. Seminte salata Lollo Rossa 2g

  Salata Lollo Rossa - seminte de salata verde, decorativa, cu rozeta bogata in frunze de culoare bordo, incretite, care orneaza diferite mancaruri si salate, fiind foarte apreciata in randul cultivatorilor si al consumatorilor.

  Mai multe
 8. Seminte salat? Brun American 3g

  Salata Brun American - seminte de salata verde, cu rozeta bogata de frunze crocante, rosu-maronii, se cultiva si recolteaza esalonat, din primavara pana in vara.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 10

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top