Seminte salata cu capatana

Seminte salata cu capatana
Seminte salata cu capatana
Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte salata de tip Eisberg Tarzan 3g
  Seminte salata de tip Eisberg Tarzan - seminte de salata verde cu capatana mare, poate ajunge chiar la 1 kg, recomandat pentru cultura in camp. Mai multe
 2. Seminte Salata Great Lakes 118
  Seminte Salata Great Lakes 118 (3 g)

  începând de la 2,30 RON

  Seminte Salata Great Lakes 118 - salata cu capatani mari, frunze crete si foarte crocante. Specie de salata ce poate fi cultivata pe tot parcursul anului.

  Mai multe
 3. Seminte Salata Winterbutterkopf 3g

  Salata Winterbutterkopf - seminte de salata cu capatana, soi timpuriu pentru cultura in camp, gradini hobby, cu capatana mare, frunze colorate in verde deschis, foarte bune in consumul proaspat.

  Mai multe
 4. Benzi cu seminte Salata Lento 3buc x 1,33m

  Benzile cu seminte Salata Lento sunt benzi de hartie, cu seminte de salata, asezate regulat, se evita lucrarea de rarit, se preteaz apentru cultura continua, formeaza capatani mari si indesate.

  Mai multe
 5. Seminte salata Safir 2g

  Seminte Safir - seminte de salata cu capatana, untoasa, densa, 450-550-g/capatana, frunze de culoare verde-pal, ideala pentru culturile de la inceputul primaverii.

  Mai multe
 6. Seminte salata Hilde 10 g

  Salata Hilde - seminte olandeze, formeaza capatana, greutate medie 300-400g, frunze verzi, untoase, pentru consum proaspat.

  Mai multe
 7. Seminte Salata Kobak 3g

  Salata Kobak - seminte de salata cu capatana, 250-300g/capatana, cu perioada scurta de vegetatie, pentru camp, sere si solarii, cu frunze verzi si crocante, ideala pentru consum proaspat.

  Mai multe
 8. Seminte Salata M

  Salata Május királya - sminte de salata timpurie, de capatana, de marime medie, indesata, recomandata pentru gradini hobby.

  Mai multe
 9. Seminte Salata Great Lakes 2g
  Salat? (Lactuca sativa var.capitata) Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top