Seminte pentru protectia gradinii

Seminte pentru protectia gradinii

Seminte pentru protectia gradinii

Nimic nu este mai suparator pentru un gradinarul pasionat decat sa isi vada legumele si florile ingrijite cu mult drag, devorate de daunatori.

Din fericire exista solutii, nontoxice, de protejare a gradinii: seminte pentru protectia gradinii.

O reorganizarea a modului in care vei semana/planta te va scuti de multe probleme, in plus va aduce multe beneficii:

→imbunatatirea structurii solului, cresterea gradului de fertilitate al solului, fixarea azotului din aer, efecte curative- Lucerna

→cresterea productivitatii si calitatii legumelor si florilor,

→indepartarea daunatorilor, afide, melci, nematozi, paduchi de frunze- Mararul,

→plante melifere, furajere, ingrasamant verde, micsoreaza numarul nematozilor din sol, erbicid natural (sufoca buruienile) Facelia si Trifoiul Alb

Pentru cei care au gazon si au aparut pete sau goluri, avem solutii care vor corecta problemele, prin acoperire sau umplere- Elixirul gazonului.

O alta varianta de protectie a gradinii este prin semanarea de seminte Mustar- planta aromatica, care poate avea rol de mulci si compost. Totodata mustarul reprezinta o varianta la cultura de porumb, fiind rezistent la seceta.

Poti sa ai o gradina frumos decorata prin flori ornamentale, Craite, care intre timp sa aiba rol si de plante capcana→atrag daunatorii→melcii.

Recomandarea noastra este prevenim decat sa vindecam, astfel incat sa avem siguranta recoltei dorite.

Alege din variantele de semanare, propuse de noi, de seminte pentru portectia gradinii!

Desc

9 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte Facelia 1 kg
  Seminte Facelia (1 kg)

  începând de la 28,00 RON

  Seminte Facelia - planta anuala cu 3 intrebuintari principale: planta melifera, furajera si ingrasamant verde. Cultivati si asigurati-va de efectele benefice ale culturii de facelia. Pentru apicultori si nu numai!

  Mai multe
 2. Seminte Coltunasi 15g

  Coltunasi - seminte de flori anuale, protejeaza gradina de legume si livezile de pomi fructiferi, atragand daunatorii, este o planta momeala.

  Mai multe
 3. Seminte Craite pitice 10g

  Craite pitice - seminte de flori ornamentale, ofera protectie gradinii de legume, alunga daunatorii si are rol de planta capcana.

  Mai multe
 4. Seminte Facelia 30g

  Facelia - seminte de planta melifera, anuala, de cultura, foarte apreciata de apicultori, aduce beneficii semnificative in gradina de legume.

  Mai multe
 5. Seminte Marar 30g

  Marar - seminte de plata aromatica, este un real protector al gradinii, tine la distanta daunatorii, se poate asocia cu tomate si castraveti, varzoase si sfecla rosie, dar niciodata cu morcovii.

  Mai multe
 6. Seminte Elixirul gazonului 50g

  Elixirul gazonului - seminte de iarba, corector de gazon, acopera sau umple rapid si eficient petele sau golurile aparute in gazon, este o solutie ideala pentru protectia gradinii si curtii.

  Mai multe
 7. Seminte Mustar 50g

  Mustar - seminte de planta aromatica, folosita in gradinile bio, tine departe daunatorii, sufoca buruienile, afaneaza solul, o solutie economica si naturala pentru protejarea gradinii de legume sau flori.

  Mai multe
 8. Seminte Trifoi Alb 50g

  Trifoi alb - seminte de planta melifera, taratoare, fixeaza solul nisipos, imbunatateste calitatea si structura solului, tine daunatorii la distanta si impiedica cresterea buruienilor.

  Alt ambalaj disponibil → 1 kg

  Mai multe
 9. Seminte Lucerna 50g

  Lucerna - seminte de planta furajera perena, indicata pentru afanarea solului, fixarea azotului din aer si cresterea productivitatii legumelor si florilor semanate dupa ea, recomandata in protectia gradinii.

  Mai multe
Desc

9 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top