Pastarnac

Desc

7 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte Pastarnac Van Guernsey (25g, 100g, 250g)

  Seminte Pastarnac Van Guernsey - seminte olandeze, cu potential de productie foarte ridicat, cu aroma specifica, ideal in consum proaspat , conservare si pastrare pe iarna. 

  Mai multe
 2. Seminte Pastarnac Guernesay 20g

  Achizitioneaza acest soi de seminte Pastarnac Guernesay si iti vei asigura o recolta bogata de pastarnac dulce si aromat pentru tot anul! 20g la doar 6 lei. Nu rata oferta!

  Mai multe
 3. Seminte pastarnac Panorama F1 5000 seminte

  Panorama F1 - seminte profesionale pastarnac, hibrid nou, foarte productiv, se preteaza pentru cultura principala (de toamna) conventionala sau organica, se consuma in stare proaspata sau se prelucreaza industrial.

  Mai multe
 4. Seminte pastarnac Picador F1 5000 seminte

  Picador F1 - seminte profesionale de pastarnac, hibrid nou, alaturi de Palace F1 si Panorama F1, se preteaza pentru cultura timpurie si de toamna(principala), se consuma in stare proaspata sau se prelucreaza industrial.

  Mai multe
 5. Seminte pastarnac Palace F1 5000 seminte

  Palace F1 - seminte profesionale de pastarnac, hibrid nou, foarte productiv, cel mai bun de pe piata de vest a Europei, se preteaza comercializarii, se consuma proaspat sau se prelucreaza industrial.

  Mai multe
 6. Seminte pastarnac Halflange 2.5g

  Pastarnac Halflange - seminte de pastarnac, foarte productivi si de calitate superioara, cu consistenta, 20 cm lungime, pentru cultura in camp deschis si gradini hobby.

  Mai multe
Desc

7 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top