Seminte dovlecel si porumb ornamental

Seminte dovlecel si porumb ornamental
Desc

9 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte Dovlecel ornamental Cobra 4sem.

  Seminte Dovlecel ornamental Cobra - planta decorativa, cataratoare, poate atinge 3-4m, cu fructe de culoae verde inchis cu pete crem de 30-50 cm.

  Mai multe
 2. Seminte Porumb Decorativ (Zea mays) Mix 5g

  Seminte Porumb Decorativ (Zea mays) Mix - planta anuala, decorativa prin stiuletii cu boabele divers colorate, se utilizeaza pentru decoratiuni interioare.

  Mai multe
 3. Seminte dovleac decorativ Cucurbita maxima 1g

  Seminte dovleac decorativ Cucurbita maxima - planta cataratoare, fructe cu diametru 12-15cm, colorate divers. Solutii ieftine de decorare a curtilor si teraselor.Fii unic, fii diferit!

  Mai multe
 4. Seminte Dovlecel ornamental "turban" (Cucurbita pepo)

  Dovlecel ornamnetal "turban" (Cucurbita maxima) - seminte de dovleac decorativ, dezvolta fructe in forma de turban, de culori diverse, se folosesc in scop decorativ.

  Mai multe
 5. Seminte Dovlecel verde inchis (Lagenaria siceraria) 1,5g

  Dovlecel verde inchis (Lagenaria siceraria) - seminte de dovleac ornamental, cu tulpinile lungi, fructele sferice, folosite in scop decorativ.

  Mai multe
 6. Seminte Dovlecel verde deschis (Lagenaria siceraria) 2g

  Dovlecel verde deschis (Lagenaria siceraria) - seminte de dovleac decorativ, cu tulpini lungi, fructe sferice, folosite in decorarea teraselor, balcoanelor sau in decoratiuni interioare.

  Mai multe
 7. Seminte Dovlecel Ghostrider / Halloween (Cucurbita pepo) 2g

  Dovlecel Ghostrider / Halloween - seminte de dovleac, decorativ, planta taratoare, dezvolta fructe de marime medie, de culoare portocalie, folosite in decoratiunile de Halloween.

  Mai multe
 8. Seminte Dovlecel ornamental cu fructe mici (Cucurbita pepo) 2g

  Dovelcel ornamental cu fructe mici (Cucurbita pepo) - seminte de dovleac decorativ, planta anuala, urcatoare, cu fructe de forme si culori diferite, care se folosesc indeosebi in decoratiunile interioare.

  Mai multe
 9. Seminte Dovlecel ornamental cu fructe mari (Cucurbita pepo) 2g

  Dovlecel ornamental cu fructe mari (Cucurbita pepo) - seminte de dovleac decorativ, cu tulpina urcatoare, cu fructe mari de culori si forme diferite, care se folosesc in decoratiuni interioare sau exterioare.

  Mai multe
Desc

9 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top