Seminte dovleac de copt

Seminte dovleac de copt

Seminte dovleac de copt

Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte dovleac de copt Tudor

  Seminte dovleac de copt Tudor - soi tardiv de dovleac de copt, cu fructe rotunde mari de 6-10 kg, coaja gri deschis si pulpa portocalie. Cultivati si descoperiti avantajele unui soi de dovleac autohton!

  Mai multe
 2. Seminte Dovleac Atlantic Giant

  Seminte Dovleac Atlantic Giant  - secretul dovleacului de dimensiuni uriase. Prin irigare regulata si fertilizare potrivita obtineti usor un dovleac de 100-150 kg. Incercati si dumneavoastra!

  Mai multe
 3. Seminte Dovleac Orange Agro
  Seminte Dovleac Orange Agro (5 g)

  începând de la 4,00 RON

  Seminte Dovleac Orange Agro - dovleac de copt cu fructe alungite in forma de para, pulpa si coaja portocalie, potrivit pentru consum copt sau fiert.

  Mai multe
 4. Seminte dovlecel / dovleac placintar Waltham Butternut

  Waltham Butternut - seminte de dovlecel / dovleac placintar, soi semitardiv, cu fructe in forma de para si pulpa dulce, ideal in placinte si prajituri sau consumat ca atare fiert/copt.

  Mai multe
 5. Seminte dovleac de copt Rouge Vif D'Etampes 2g

  Seminte dovleac de copt Rouge Vif D'Etampes - seamana din primavara, pentru o toamna aromata si gustoasa. Fructe mari si rotunde, cu pulpa dulce si gustoasa.Trebuie sa incerci si tu!

  Mai multe
 6. Seminte dovleac pentru copt

  Dovleac Óvári hengeres - seminte de dovleac pentru copt, cu coaja si pulpa portocalii, 2-4kg/fruct, se consuma in stare proaspata, reprezentand o delicatesa.

  Mai multe
 7. Seminte dovleac de copt Kiszombori 4g

  Dovleac Kiszombori - seminte de dovleac pentru copt, foarte productivi, 5-8kg/fruct, cu pulpa groasa, galben-portocalie, cu gust deosebit, pentru consum in stare proaspata si conservare.

  Mai multe
 8. Seminte Dovleac de copt Waltham Butternut 10g

  Waltham Butternut - seminte de dovleac de copt, soi semitardiv, de toamna, cu fructe cilindrice, culoare crem si miez portocaliu, bogat in zahar si substanta uscata, foarte delicios pregatit in diferite retete de patiserie.

  Mai multe
 9. Seminte Dovleac de copt Valenciano 10g

  Valenciano - dovleac de copt, soi tarziu, de toamna, cu fructe mari, rotunde, cu continut ridicat de zahar si substanta uscata, foarte delicios copt sau in retete de patiserie.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top